Sadece DualSense için yok, konsolun kendisi için de siyah renk seçeneğinin duyurulmasını bekliyorduk. DualSense’in siyah renginin duyurulmasıyla artık konsolun kendisinin de siyah renk seçeneğine sahip olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Tanıtım videosunda görünen ikinci renk seçeneği ise kırmızı ve siyah ikilisi.

dualsense yeni renk seçenekleri dualsense yeni renk seçenekleri

DualSense değiştirilebilir bir kasaya sahip olsa da Sony, yalnızca yeni renk seçeneklerini duyurdu. Daha cep dostu ve pratik bir çözüm olabilmesi için bambaşka renk seçeneklerine sahip dış kasaların gelmesini bekliyoruz. yine de şu an için beyaz, siyah ve kırmızı-siyah edinmek üzere üç renk seçenekleri arasında kalmış durumdayız.

Sony resmi olarak DualSense’in dış kasalarını satmasa da bunu yapan bazı üçüncü parti firmalar var. Örneğin beyaz renkte bir kontrolcüye sahipseniz mavi renkli bir dış kasayı satın alarak kolaylıkla ayrı bir renk kullanmaya geçebilirsiniz.

Yeni DualSense kontrolcüler Haziran ayında satışa çıkacak. Ülkemiz stoklarına gelmesi bundan sonradan olabilir. Fiyat konusunda hiçbir açıklama yapılmasa da beyaz renkli kontrolcülerin 69 dolar olduğunu düşünersek aynı fiyatı görmeyi bekleyebiliriz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/dualsense-iki-yeni-renk-secenegi-duyuruldu
Yorumlar