Sektör lideri firmalardan, alanında bilirkişi eğitmenlerimiz ile hazırladığımız eğitimlerimiz devam ediyor!

Bilhassa internet üstünde günün önemli bölümünü geçirdiğimiz ve alışveriş alışkanlıklarımızın da online'a evrildiği bu günlerde e-ticaretin önemi müşterilerini kaybetmek istemeyen ve dijital çağa üçgenin taban olmayan kenarı uydurmak isteyen bütün firmaların gündeminde. Lokallikten çıkmak, sürekli ulaşılabilir elde etmek, marka bilinirliğini artmak ve sürekli satmak hacmini ilerletmek için online kanallardan alıcı gaye kitlesine gelmek artık büyük bir ihtiyaç haline geldi.

Ama; her yeni gün açılan e-ticaret siteleri ile rakipler arasında fark yaratmak ve satış pastasından büyük dilimi almak epeyce kuvvet. Bu durumda da sahiden “ne” sattığınızdan çok “nasıl” satmak yaptığınız ve kasıt kitlenize ne şekilde ulaşmanız gerektiği manâlı noktalar haline geliyor. Bilhassa tez değişen e-ticaret trendlerini yakından takip ederek bu trendleri uygulanabilir ışık halkası getirmek ise e-ticarete dair olmazsa olmazlardan.

L'Oréal Tüketici Ürünüleri Bölümü, E-ticaret  Müdürü Deniz Tanrısal ile, 11-12 Aralık 2020 tarihlerinde canlı olarak Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz bu eğitimde e-ticaretin tarihçesinden Türkiye'deki yerine, e-ticaret için doğru taktik oluşturmaktan sosyal ağ iletişime, lojistik ve herif hizmetlerinden ilham veren başarı hikayelerine, e-ticaret trendlerinden, meslek modellerine değin birçok konuyu ele alacağız.

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, tescil yaptırmak için acele etmenizi öneririz :)

Eğitim ilginizi çekiyorsa kaydınızı buradan yaptırabilir ya da teferruatlar için email protected / email protected e-posta adresleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com