Ebeveynlere hamilelik öncesi/sonrası ile çocukların bilişsel, motor gelişim ve sosyal şehvetli gelişiminde ihtiyaç duyabilecekleri 10 ayrı kategoride online uzman desteği sağlayan bir teşebbüs olarak karşımıza meydana çıkan Kidolog, yatırım aldığını duyurdu.

Kidolog, edindiğimiz bilgilere kadar son dönemlerde yatırımları ile sık sık karşımıza çıkan Alesta'dan yatırım aldı. Söz konusu yatırım 3 milyon TL değer biçme üzerinden gerçekleşti. Alesta'nın Kidolog girişimine ne dek yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.

Kidolog'un bilirkişi desteği sunduğu kategoriler aralarında diyetisyen, çocuk gelişimci/çocuk gelişim uzmanı, ebe/doula, emzirme danışmanı, oyun terapisti, özel eğitim uzmanı, fizyoterapist, psikolog/psikolojik danışman ve Ergoterapist bulunuyor.

Bir yandan pandemi ile online iletişimin hayatımıza yoğun bir şekilde girmesi diğer yanlamasına çocuk gelişimine dair ebeveynlerin giderek artan ilgisi ile online çocuk danışmanlık hizmetleri için muhteşem bir fırsat yaratıldığını dile getiren Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş. Idare Heyeti Başkanı İbrahim Özer, bu fırsatı görebilen ve iyi değerlendiren Kidolog'un önemli başarılar elde edeceğine belirli olduklarını paylaştı.

Bilinçli Ebeveynler, Mutlu Nesiller” hedefiyle çıktıkları bu yolda dünya genelinde milyonlarca ebeveyne ulaşarak geleceğimizi birlikte yapı etmek istediklerini gösteren Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO'su Eray Uğurelli, bugüne kadar yüzlerce ailenin hayatına dokunan Kidolog'un bu yatırım ile birlikte büyümesine daha çabuk bir şekilde devam edeceğini ve hedeflerini gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/08/ebeveynlere-cocuklari-icin-online-uzman-destegi-saglayan-kidolog-3-milyon-tl-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi