Call of Duty: Mobile‘ın devlete ait Twitter hesabı üzerinden paylaştığı duyuruda, karanlık bir tünelin önünde diz çökmüş ve zincirlenmiş bir adam göze çarpıyor. Yüzündeki metalik kurukafa maskesi, akıllara laf konusu karakterin Mace‘den başka biri olmayacağını getiriyor. Karakterin yeni görüntüsü ise şöyle olacak:

Timi Studios, yeni CoD: Mobile efsanevi karakterini “Zincirlenmiş… Ve öfkeli. Hapsedilen bir efsane…” cümleleriyle oyuncularla paylaştı.

Call of Duty: Mobile henüz Mace’in efsanevi görünümü için bir çıkış tarihi vermedi. Fakat tahminlere tarafından karakter, oyunun bir sonraki güncellemesiyle birlikte hayatımıza girecek.

Popüler oyun başta geçtiğimiz yılın Kasım ayında Nikto karakteri için Dark Side tasarımını yayınlayarak efsanevi görünümler oluşturmaya başladı. Yalnızca havalı bir görünüm yok, bununla birlikte ekstra avantajlar ve yetenekler de getiren bu güncellenmiş karakterler, ne yazık oysa son derece nadir bulunuyor. Nikto’dan sonradan Mace‘in de özel görünümleriyle gelmesiyle, Timi Studios’un daha fazla efsaneyi oyuncularla buluşturacağı düşünülüyor.

CoD: Mobile ağır top oyunlarla yarışıyor 

Reuters tarafından hazırlanan bir rapora göre Timi Studios, dünyanın en büyük geliştiricisi unvanını üstünde taşıyor. Call of Duty: Mobile ve Honor of Kings‘i geliştiren şirket, 2020’de 10 milyar dolar gelir elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca raporda böylesi mobil oyunların adeta heybetli masaüstü bilgisayar, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch oyunlarıyla rekabet ettiği vurgulandı.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/call-of-duty-mobilea-yeni-karakter-ekleniyor
Yorumlar