2019 yılının Mart ayında Martı scooterlarının kullanıma sunulması ile başlayan İstanbul'un elektrikli scooter kiralama macerası, yeni oyuncular ile daha da popülerleşmeye devam ediyor. Edindiğimiz bilgilere tarafından ünlü elektrikli scooter kiralama çözümü LINK, İstanbul'da hizmet vermeye başladı.

2012 yılında Assaf Biderman tarafından ABD'de kurulan Superpedestrian firmasının elektrikli scooter kiralama çözümü olan LINK, ülkemizde hizmet veren diğer elektrikli scooter kiralama girişimleri ile aynı bir tecrübe sunuyor. LINK scooterlarını kullanmak için birincil yapmanız gereken ise mobil uygulamayı telefonunuza indirmek.

Tescil olup, ödeme yöntemi ekledikten daha sonra ise harita üzerinden size en yakın olan LINK scooterlarını görebiliyorsunuz. Uygulamada yer alan bilgilere göre LINK ile yolculuğa açmak için 1,99 TL ve her 1 dakika için ise 1,19 TL ödemeniz gerekiyor.

LINK'in fiyatlarının ortalama olarak ülkemizdeki öteki elektrikli scooter kiralama çözümleri ile aynı olduğunu da belirtelim. Başvuru Formu içinde yer alan haritada scooterları ve ne değin menzilleri olduğunu ayrıntılı bir şekilde görebiliyorsunuz. 

Sürüşe başla dedikten sonradan tek yapmanız gereken ise scooter üzerinde bulunan QR kodu uygulamaya okutmak. LINK'in keza ABD'de keza de Avrupa'nın o kadar fazla ülkesinde hizmet verdiğini de paylaşalım. Dilerseniz LINK uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/20/elektrikli-scooter-kiralama-cozumu-link-istanbul-da-hizmet-vermeye-basladi