Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal ağ üzerinden takipçilerine kripto para sevgisi aşılamaya devam ediyor. Meşhur milyarderin Twitter’dan yaptığı son paylaşım, tekrar favorisi Dogecoin ile alakalıydı. Ama iş insanı, bu defa takipçilerini DOGE’ye yol göstermek için efsane The Matrix filmini kullandı.

Yaptığı bir konuşmada, simülasyon teorisine inandığını ifade eden Elon Musk’ın The Matrix hayranlığı zaten cümbür cemaat tarafından biliniyor. Geçtiğimiz sene, “Take the inkar pill” tweet’i ile filme olan tutkunluğunu bir defa daha doğrulayan girişimci, bu kez Matrix’i kripto paralara bağladı.

Amazon, kripto paralara göz kırptı

Elon Musk’tan Dogecoin ile varlıklı olmak isteyen yatırımcılara yanıt

sürekli olarak fiat para, yani itibari paranın günümüzde bir değerinde açıklama etmediğini vurgulayan Elon Musk, son yayınladığı meme’de Dogecoin maskotu ile Neo karakterini bir araya getirdi. İşte o tweet:

And finally pic.twitter.com/TcgwMSyjAy

— Elon Musk (@elonmusk) July 25, 2021

Elon Musk tarafından paylaşılan eğlenceli görselde Neo, Shiba Inu başlı Morhpeus’a, “Bana Dogecoin ile çok para kazanabileceğimi mi söylemeye çalışıyorsun?” sorusunu yöneltiyor. Cevap olarak ise “Hayır Neo, sana Dogecoin’in paranın ta kendisi olduğunu söylemeye çalışıyorum” cevabını alıyor. Bu sayede meşhur iş insanı, fiat paraya olan bakışını yeniden gündeme taşıyor.

Dogecoin kaç TL? İşte güncel durumu

25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 14:03 itibariyle Dogecoin yüzde 0.56 artışla 0.19 doları fark etti. TL cinsinden ise DOGE değeri 1.69 Türk Lirası olarak operasyon görüyor. Son 24 saatte ulaşılan en yüksek bedel 1.75 TL’yi bulurken; en düşük değerse 1.64 TL’ye geriledi.

Dogecoin Dogecoin’in güncel değeri (CoinMarketCap)

Peki ya siz Elon Musk tarafından paylaşılan meme hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiat para ve Dogecoin ile alakalı görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/elon-musk-dogecoin-konulu-the-matrix-gondermesi