Elon’un sözlerine kadar, kendisini Dogecoin tweet’lerini dikkate alan 33 yaşındaki bir birey laf konusu kripto para birimine yatırım yaparak milyoner oldu.

Glauber Contessoto 33 yaşında ve Los Angeles’ta yaşıyor. Tesla CEO’sunun hayranı Contessoto, Musk birkaç ay önce Dogecoin hakkında tweet atmaya başladıktan sonra 5 Şubat’ta 0.045 dolardan 5 milyon Dogecoin satın aldı.

Bu satın alımdan sonra 15 Nisan‘da Contessoto, Robinhood hesabının bir ekran görüntüsünü Dogecoin daha alçak dizininde paylaşarak yatırım değerinin 1 milyon doların üzerinde olduğunu gösterdi. Elon Musk hayranının Dogecoin milyoneri olması 69 gün sürdü.

Yatırım değerinin 1 milyon doların üstünde olduğunu gösteren tablo

Contessoto, ilk 5 milyon Dogecoin’i satın aldıktan daha sonra onu kripto para birimine yatırım yapmaya iten en manâlı 5 nedeni izah etmek için YouTube kanalında bir video da paylaştı.

Contessoto videoda Elon Musk’un Dogecoin hakkında tweet atmaya başladıktan daha sonra ona yatırım yapmaya karar verdiğini söylüyor. neticede, banka hesaplarından tüm birikimlerini çıkaran Contessoto, Tesla ve Uber hisselerini de satarak ilk Dogecoin’leri satın edinmek için her kuruşunu yatırmış.

Contessoto arkadaşlarının ve aile üyelerinden birçoğu onu ilgili riskler konusunda uyarmasına karşın, Dogecoin planına sadık kalarak milyoner olduğunu belirtiyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/elon-muski-dinledi-milyoner-oldu
Yorumlar