İnternet ve teknoloji dünyasının en popüler isimleri arasında bulunan Elon Musk'ın Twitter'ı resmi olarak satın aldığını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Gerçekleşen satın almanın ardındaki ise tepki çeken öyle çok karar veren Musk, her geçen gün Twitter'ı değiştirmeye devam ediyor.

Bugün karşımıza meydana çıkan bilgilere tarafından ise Elon Musk'ın bir sonraki hedefi akıllı telefon pazarı. Twitter üzerinden bir takipçisinin Tweetine yanıt veren Elon Musk, Apple ve Google'ın Twitter'ı tatbik mağazalarından atması halinde alternatif bir akıllı telefon geliştirebileceğini açıkladı.

I certainly hope it does anekdot come to that, ayak, yes, if there is no other choice, I will make an alternative phone

— Elon Musk (@elonmusk) November 25, 2022

Kısa vakit önce Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı bir anketinden peşinde Donald Trump'ın Twitter'a geri döndüğünü sizlere aktarmıştık. Donald Trump kararının sonrasında askıya alınan hesaplar için de bir anket paylaşan Musk, askıya alınan hesaplar için toplu bir af hazırlığında.

Askıya alınan hesapların tekrardan aktif ayla gelmesi, Apple ve Google'ın uygulama mağazası politikaları ile zıt düşebilir. Bu durumun gerçekleşmesi ile birlikte ise Twitter, uygulama mağazalarından atılma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.

Bütün da bu devamlılık için açıklamalarda yer alan Musk, Twitter'ın dilekçe mağazalarından atılması halinde gelecekte iPhone ve Android modellere alternatif bir akıllı telefon geliştirebileceğini paylaştı.

Hatırlatmak icabında geçtiğimiz dönemlerde Elon Musk'ın Tesla markası ile bir akıllı telefon üretmek istediği ile ilgili haberler de karşımıza çıkmıştı. Twitter'ın kullanım mağazaları ile sorun yaşaması durumunda Tesla'nın zeki telefon üretmesi sürpriz olmayacaktır.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/11/28/elon-musk-iphone-ve-android-modellere-alternatif-bir-akilli-telefon-gelistirebilir