NFT ve dijital sanata olan alaka artmaya devam ederken, Türkiye'deki dijital sanat üreticilerini yakından tanımak ve NFT pazar yerlerinin etkisini daha iyi anlayabilmek namına yeni bir video serisi hazırladık. Seride bambaşka perspektifleri bir arada sunabilmek için pek çok bambaşka alanda imal yapan kişilerle röportajlar gerçekleştirdik. Haftalık yayınlayacak serimizi NFT ve Dijital Sanat etiketimizden peşine düşüp takip edebilirsiniz.

Seride ünlü sanatçılarla tanışmanın ötesinde; 3D stüdyolarının dijital sanat alanındaki üretimlerini, geleneksel sanattan dijital sanata geçiş yapan üreticileri ve bir bestecinin / müzik üreticisinin dijital sanat ve NFT'ye bakışını yakından incelemiş olacaksınız. 

Dijital Sanat ve NFT üstüne yaptığımız bu video görüşme serisinin; sizlere; bu popüler konu hakkındaki spekülasyonların ötesinde bir perspektif kazandırmasını amaçladık. Bu bölümde ünlü sanatkâr Emre Yusufi ile gerçekleştirdiğimiz röportajı izleyeceksiniz. Sanatçı Emre Yusufi'nin, Divine Selfie isimli Instagram hesabına sahip fiziki heykelini NFT olarak 40 Ethereum'a sattığını sizlere aktarmıştık. 

Röportajda Divine Selfie eserinin NFT satışına dışarı giden yolculuğunu, Emre Yusufi'nin NFT pazar yerlerine bakışını ve gelecek dönemde hayata geçireceği eserleri ele aldık. İyi seyirler dileriz! 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/14/emre-yusufi-nin-divine-selfie-sinin-nft-olarak-40-etherum-a-satisinin-oykusu