Merkez binası İstanbul Maslak’ta bulunan kripto para borsası, aynı zamanda Blockchain Türkiye üyesidir. Bilhassa kullanıcılarına üst düzey güvenlik tecrübesi yaşatan borsa seçim edilme sebeplerindendir. Kullanıcıların 7/24 sorularına cevap bulabildiği borsada  emniyet sistemlerinde 2FA, SMS düzeltme sistemleri kullanılmaktadır.

ICRYPEX kripto para borsasının önce çıkan en manâlı özelliklerinden biri de Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple gibi esas kripto para birimlerinin çekimi için kurul almamasıdır. Tehlikesiz Bitcoin gizleme şeklinde soğuk depolama hizmeti veren kripto para borsası, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken en nitelikli Bitcoin sitesi olarak listemizin birinci sırasında yer alıyor.

ICRYPEX’e Acilen Üye Olun!

Artıları

  Kolay arayüzle kolay başvuru,   7/24 Alıcı Hizmetleri ile istenen lahza borsaya varmak imkânı,   7/24 para yatırımı,   Kullanıcılarına eğitim vermeleri,   E-posta yoluyla coinler ile ilgili günlük yorum göndermeleri,   Telegram gruplarında yapılan aralıksız bilgilendirme,   Analizler için özel Twitter sayfalarının olması,   Yatırımcıyı mağdur etmeme odaklı olmalarıdır.

Eksileri

İşlem yaparken her borsa gibi burada da bir takım zamanlarda bekleme olabiliyor.

ICRYPEX Kripto Para Borsasında listelenen en popüler kripto paralar:

  Bitcoin   Polkadot   Tether   Algorand   Ethereum   Ripple Basic Attention Token   Litecoin   Stellar Lumens   Chainlink Avalanche   Fantom   BiLira   MenaPay

Anlaşmalı Olduğu Bankalar

  Akbank   VakıfBank   Ziraat Bankası

Kullandıkları Sosyal Medya Hesapları

– Facebook: @icrypex
– Twitter: @icrypex
– Instagram: @icrypex
– Medium: @icrypex
– YouTube: @icrypex
– Linkedln: @icrypex
Telegram: @icrypex_tr

Coinbase

Amerika Birleşmiş Devletleri’nde en fazla tanıdık ve kullanılan kripto para borsasıdır. Coinbase, Bitcoin’in kodunun 2009’da yayımlanmasından çok kısa bir süre daha sonra 2012’de kurulan lisanslı bir kripto para borsasıdır.

Bünyesinde 20’den pozitif kripto para birimi barındırmaktadır. Biz listemizde Coinbase’de listelenen ve en fazla aşina kripto paralara yer vereceğiz.

Artıları

  Güçlü altcoin seçenekleri,   Son derece basit kullanıcı arayüzü,   Çok yüksek likidite,   7/24 al-sat yapılabilmesidir.

Eksileri

  Coinbase Pro kullanılmadığında yüksek ücretler,   Kullanıcı cüzdan anahtarlarının yoklama edilmemesi,   Diğer bazı borsalardan daha az altcoin alım satım seçeneği olmasıdır.

Coinbase Kripto Para Borsasında listelenen en popüler kripto paralar:

  Bitcoin   Ethereum   Ripple   Litecoin   Stellar Lumens   Tether   Chainlink   Avalanche

Anlaşmalı Olduğu Bankalar

  Akbank   Odeabank   VakıfBank   Ziraat Bankası

eToro

eToro, kullanımı kolay bir platform ve gerçek fonları riske atmadan Bitcoin satın almayı test etmenize olanak tanıyan uygulama hesapları doğruca yeni başlayanlar için bizim seçimimizdir.

Kripto para ekosistemi hakkında daha artı şey öğrenirken Bitcoin satın almanıza izin veren basit ve odaklanmış bir platform arıyorsanız eToro bütün size kadar olabilir. Bitcoin’le yeni tanışanlar, platformdaki diğerlerinden alım satım işlemlerini taklit etmelerine ihtimal tanıyan basit ve anlaşılabilir platformunu ve CopyTrader sistemini takdir edeceklerdir.

Kaydolduğunuzda reel paranızı riske atmadan 100.000 dolarlık sanal hesapla suları test edebilirsiniz. Gizli olduğunuzda hakiki dolarlarla canlı bir ticarete girebilirsiniz. Bitcoin için %0,75 spread fiyatına ve diğer para birimleri için daha yüksek ücretlere dikkat edin.

Artıları

  Bitcoin’e yeni başlayanlar için yerinde, kullanımı kolay bir web platformu,   100.000 $ sanal para ile bedava test hesapları,     Öteki kullanıcılardan öğrenmek için kopya ticaret sistemidir.

Eksileri

      Komite oranlarının oldukça yüksek olmasıdır.

eToro Kripto Para Borsasında listelenen en popüler kripto paralar:

  Bitcoin   Ethereum   Ripple   XLM   Chainlink   Litecoin   DASH

 Robinhood

Amerika’nın tanıdık kripto para borsalarından Robinhood, ABD’nin 5 bambaşka eyaletinde etkinlik göstermektedir. Borsanın yapılan işlemlerden komisyon almaması onu tercih edilebilir kılıyor. Robinhood Kripto Para Borsası özellikle yeni başlayanlar için yerinde olabilir.

Borsanın ayrıca mobil uygulamasında ayrıca web sitesinde arayüz tasarımı sade ve tamamen kullanıcı odaklıdır. Robinhood mobil uygulamasında bununla birlikte araştırmacı derecelendirmeleri ile esas sermaye payı fiyatlarını, gündemle alakalı son değerlendirmelerini bulabilirsiniz.

Artıları

  Platformun, sermaye payı alım satım platformlarına çok benzemesidir.

Eksileri

  Çok pozitif kripto para biriminin olmaması,   Bitcoin’i kripto cüzdanına çekme seçeneği,   7/24 takviye hizmeti olmamasıdır.

Robinhood Kripto Para Borsasında listelenen en popüler kripto paralar:

  Bitcoin   Ethereum   Ripple   XLM   Zcash   Litecoin

Gemini

Gemini kolay kullanıcı arayüzü, kullanıcı dostu mobil uygulaması ve basit trade seçenekleri ile yeni başlayan kullanıcılar için yerinde bir kripto para borsası. 2015 yılında Winklevoss ikizleri kadar kuruldu. Gemini borsası New York’ta bulunuyor. Tez dijital para alanındaki en saygıdeğer kripto para borsalarından biri hâline geldi.

Platformu, genelde mevcut en güvenli borsalardan biri olarak kabul edilir. Bunun nedeni, kullanıcılara bilgisayar korsanlarına karşısında korumaya yardımcı olacak çeşitli ilave özellikler sunmasıdır. Sorunların üstesinden ulaşmak için bir blog ve uzun bir SSS bölümü mevcut. Bunların hiçbiri yeterli olmadığında şikâyetler ve sorunlar e-posta kullanılarak ele alınır.

Artıları

  Ek güvenlik önlemleri,   Profesyonel hizmet,   Kullanıcı dostu ve iyi planlanmış olmasıdır.

Eksileri

  Sınırlı sayıda coin satın alınabilmesi,   7/24 destek sunmamasıdır.

Gemini Kripto Para Borsasında listelenen en popüler kripto paralar:

  Bitcoin   Ethereum
Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/adini-yeni-duyuran-iyi-kripto-para-borsalari
Yorumlar