1 – Windows Movie Maker

2 – Avidemux

3 – Lightworks

4 – VirtualDub

5 – DaVinci Resolve

6 – VSDC Free Video Editor

7 – Invideo

8 – WeVideo

9 – Machete Video Editor Lite

10 – MP4 Tools

Windows Movie Maker

Movie Maker

Windows işletim sistemli bilgisayarlarda varsayılan olarak gelen yazılım, hem basit arayüzü ile hem de ücretsiz olması sayesinde öne çıkıyor. Ücretsiz en iyi video birleştirmek programları listemizdeki bu başvuru ile videolarınızı istediğiniz gibi kırpabilir ya da birleştirebilirsiniz. Oysa ileri seviyede bir montaj yerine getirmek istediğiniz gözünüz alternatif programlar arayabilir.

Uyumlu işletim sistemleri: Windows 10

Avidemux

Avidemux

Bedava en iyi video birleştirmek programı unvanına namzet bir öteki yazılım ise Avidemux. Fonksiyon çeşitliliği noktasında varlıklı olmayan başvuru formu, kırpma ve birleştirme işlemleri için pratik bir çözüm vaat ediyor. Keza yazılımın ücretli versiyonu da mevcut.

Düzenli işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux

Lightworks

Lightworks

Arayüzü ve fonksiyonları ile profesyonel montaj programlarına öykünen yazılım, ücretsiz en iyi video birleştirmek programları listemizde de öne çıkıyor. Adobe Premier’de olduğu gibi video ve ses dosyalarını yerleştireceğiniz birden fazla kanal Lightworks’de karşımıza çıkıyor. Bu sayede videolarınızı daha basit birleştirip ve kırpabilirsiniz.

Ahenkli işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux

VirtualDub

VirtualDub

Videolarınızda yapacağınız kolay işlemler için VirtualDub yazılımı da iyi bir opsiyon olacaktır. Epeyce sade arayüze sahip program, süratli çalışması sebebiyle de en iyi ücretsiz video birleştirmek programları listemizde kendine yer buldu.

Uyumlu işletim sistemleri: Windows

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve

Derlediğimiz programlar aralarında profesyonellerin de bildiği DaVinci Resolve da var. Bilhassa renk yönetimi için kullanılan yazılım, Hollywood yapımı devasa bütçeli işlerde karşımıza çıkıyor. Fakat DaVinci Resolve’un ücretsiz sürümü de var ve video birleştirmek gibi kolay işlemleri de yapmanızı sağlıyor.

DaVinci Resolve Studio ise yazılımın ücretli versiyonudur. Profesyonel değilseniz ve büyük bütçeli işler yapmıyorsanız buna ihtiyaç duymayacaksınız.

Düzenli işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux

VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor

Ücretsiz en iyi video birleştirme programları listemizdeki yazılım, sade arayüzü ve pratikliğiyle öne çıkıyor. Fonksiyon tarafında pozitif opsiyon sunmasa da program, 4K çözünürlüğe değin olan videolarınızda basit işlemler için iyi bir çözüm olacaktır.

Uyumlu işletim sistemleri: Windows

InVideo

InVideo

Videolarınızı kolayca kırpıp birleştirebileceğiniz program keza hazırlanmış filtreleri ve efektleriyle geliyor. Bu sayede görüntülerinizin üzerinde ufak oynamalar da yapabilirsiniz. En iyi ücretsiz video birleştirme programları derlememizdeki yazılım, arayüzüyle de kullanımı basitleştiriyor.

Uyumlu işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux

WeVideo

WeVideo

En iyi bedava video düzenleme programları listemizdeki online çözüm ise WeVideo. AppStore, Google Play ve Chrome tarayıcısı ile bedava erişebileceğiniz başvuru formu ile videolarınızı birleştirebilir ve kırpabilirsiniz.

Düzenli işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux ve Android, iOS mobil cihazlar

Machete Video Editor Lite

Machete Video Editor Lite

Videoları birleştirme ve kırpmak için hazırlanan yazılım, AVI ve WMV (Windows Media Video) formatlarını destekliyor. Bu iki formattaki videolarınızı, pratik şekilde Machete ile kırpabilir ve birleştirebilirsiniz.

Düzenli işletim sistemleri: Windows

MP4 Tools

MP4 Tools

Bedava en iyi video birleştirme programları listemizin son üyesi de pratik işlemler için öne çıkıyor. Yazılım fonksiyonları açısından kısıtlı olsa da videolarınızı hızlıca birleştirmek ve kırpma imkanı veriyor. Ama bu işlemleri yalnızca MP4 dosyalarınızda yapabilirsiniz.

Ahenkli işletim sistemleri: Windows, MacOS, Linux

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ucretsiz-en-iyi-video-birlestirme-programlari
Yorumlar