Enquire.ai,  A serisi yatırım turunda 5,5 milyon yatırım aldı. Uzabase liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Teneo Ventures, Blu Ventures ve önde gelen melek yatırımcılar katıldı.  Bu noktada GlobalWonks'un reel zamanlı olarak küresel konu uzmanlığına ulaşılmasını sağlayan, dünyanın önde gelen suni akıl destekli platformu Enquire.ai adı aşağıda yeniden markalaştığını belirtelim.

Enquire.ai olarak gerçekleştirilen A serisi yatırım turunda da süratli çoğalma yolculuğunu sürdüren platform, finans kurumlarından Fortune 100 şirketlerine dek çok sayıda endüstriye destek veriyor. Platformun, uzman görüşlerini hızlı ve hakiki zamanlı olarak aktarmasıyla öne çıktığını belirtmekte fayda var. 

Enquire.ai'nin Kurucu Ortağı ve CEO'su Cenk Sidar, marka değişikliği hakkında şu açıklamayı yaptı: 

Enquire.ai, kendisini şirketlere bilgiyi en verimli şekilde kullanmaları konusunda tezgâhtar olmaya adıyor. Bu marka değişikliği, kuruluşların kurum içi veya dışından uzman görüşlerinden yararlanması için, yapay akıl destekli en yeni teknolojiyi kullanarak işletmelerin ve profesyonellerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmamızı sağlıyor.

Sermaye artırımına liderlik eden Kurucu Müşterek ve COO, Bilal Baloch ise yatırım hakkında şunları söyledi : 

Şirketimizin, hizmet verdiği kuruluşları iş hayatının geleceği ve bugünün dünyasındaki mevcut data fazlalığına karşı daha iyi bezemek üzere evrimleşmesi bizi gururlandırıyor. Yeni ve eski yatırımcılarımız, esas ürünümüz Network Pulse'ın kullanıcı içeriklerinin paylaşımı ve gelir elde edilmesi sürecini özgün bir şekilde değişim vizyonunu destekliyor

Uzabase'in Kurucu Ortağı Yusuke Umeda ise şunları kaydetti:

“Enquire.ai'nin misyonu, tutkumuz olan ‘veri aracılığıyla inovasyon' prensibi ile ahenkli. Teknoloji aracılığıyla uzmanlık alma ve verme şeklimizi doğrusu baştan icat ediyorlar. Bütün tarafların çıkarlarını göz önünde bulunduran bir şirkete yatırım yapmaktan hoşnutluk duyuyoruz. Bu bakımdan Enquire.ai önemli kararların verilmesi sürecinde, araştırma, dürüst kaynak ve bilginin uygulanmasıyla büyük bir bedel oluşturuyor.”

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/16/enquire-ai-a-serisinde-5-5-milyon-dolar-yatirim-aldi