The Lion’s Song, her bölümde ayrı bir karakterin işlendiği 20. yüzyılın başlarındaki Avusturya’da geçen anlatıma dayalı macera oyunudur. Oyundaki her bir şahsiyet sıra dışı bir zihne sahip ve kendi mücadelelerini yaşıyor. Yapımda büyük çıkış konserinden önce yeni bir şarkı yazmakta zorlanan kabiliyetli bir besteci, mücadelelerinden dersler çıkaran geleceği aydınlık bir sanatçı ve erkeklerin dünyasında sesini duyurmaya çalışan parlak bir matematikçi gibi karakterleri kontrol ediyoruz. Oyuncuların aldığı kararlar bu kahramanların uğruna çabaladığı başarıları elde edip edememelerini belirliyor.

Bedava oyunları büyük bir ilgi ile takip eden oyuncular Epic Games’in son dönemlerdeki ücretsiz oyunlarını kalitesinden dolayı eleştiriyor. Özellikle GTA 5 ve Batman gibi yapımlardan daha sonra The Lion’s Song tarzı oyunlar yetersiz gözüküyor. Şirketin önümüzdeki süreçte bu eleştirilere nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

Sistem gereksinimleri

Epeyce düşük sistem gereksinimleri olan yapım, hemen hemen her bilgisayarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Ancak yeniden göz atmak isterseniz oyunun sistem gereksinimleri şöyle:

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10
İşlemci: 2 GHZ
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 10 uyumlu herhangi bir kart
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/epic-gamesin-bu-hafta-verecegi-ucretsiz-oyun-belli-oldu
Yorumlar