Geçtiğimiz yıl GTA V‘i bedava bir şekilde milyonlarca insanın kullanımına sunan Epic Games, bedava oyunlar vermeye devam ediyor. Birçok kişi ise ”Epic Games ücretsiz oyun indirme nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. Bu yüzden sizler için bu videomuzda ücretsiz oyun indirmeyi adım adım anlattık.

150 TL’lik iki eğlenceli oyun, Epic Games’te bedava oldu

Epic Games ücretsiz oyun indirme nasıl yapılır?

Popüler dijital oyun mağazası Epic Games‘in ücretsiz oyun fırsatları devam ediyor. Mağazanın her hafta verdiği bedava oyunları nasıl indireceğinizi ise videomuzda açıklıyoruz. Dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım.

Epic Games arayüzüne girdiğinizde, bedava oyunlar bölümü karşınıza çıkacaktır. Ancak birçok kişi izlemesi gereken adımları bilmiyor ve ”Epic Games ücretsiz oyun indirme nasıl yapılır?” sorusuna cevap arıyor. Mağazadan bedava oyun edinmek için istediğiniz yapımın Epic Games’teki sayfasına gidiyoruz. Ardından ekranda sağ tarafta gördüğümüz ”yükle” butonuna tıklıyoruz. Akabinde gelen ekranda ”devam et” seçeneğine tıklamanız sizi satın alma sayfasına yönlendirecek.

Satın alma sayfasına gittiğinizde herhangi bir vergi ödemeniz gerekmiyor. ”Sipariş ver” butonunu seçtiğinizde oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize eklemiş olacaksınız. Öteki yandan oyunun sonsuza değin kütüphanenizde kalacağını belirtelim.

İki oyun, 5 Ağustos’a kadar ücretsiz

Epic Games’cilt şimdi alabileceğiniz iki bedava oyun, Mothergunship ve Train Sim World 2. Mothergunship, çevrim içi FPS rekabeti ile ön plana çıkıyor. Hem oyun, bir silah işleme mekanizmasına sahip. Öteki yanlamasına Train Sim World 2 ise Köln çıkışlı meşhur DB ICE 3M’de ivmelenip sürat yaparak, şehirler arası Alman demir yolunu kullanıp seyahate çıkabileceğiniz güzel bir simülasyon oyunu. bununla beraber Bakerloo Line’da dünyaca meşhur Londra Metrosu’nun düzenlerinin ve istasyonlarının ustası olabilirsiniz.

Mothergunship ve Train Sim World 2’yi kütüphanenize ücretsiz olarak eklemek için 5 Ağustos’a değin süreniz var. Ardından ise A Plague Tale: Innocence ve Speed Brawl oyunları Epic Games’te bedava olacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/epic-games-ucretsiz-oyun-indirme-nasil-yapilir-en-detayli-anlatim