Akbank'ın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Experience Talks serisi ile birlikte pandemi ile birlikte kökünden değişen meslek dünyasındaki deneyimlere ve bu deneyimlerin kısa süre içindeki değişimlerine yakından bakmaya devam ediyoruz. naklen yayın serimizin birincil üç bölümünün geçtiğimiz aylarda gerçekleştiğini sizlere daha önce aktarmıştık

Experience Talks naklen yayın serimizin dördüncü bölümü ise 7 Ekim 2021 tarihinde yani bugün gerçekleşecek. 11.00 - 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan canlı yayınımızda sürdürülebilirlik konusu içe doğru konuşulacak.

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konuşmacıları arasında ise Akbank yatırımcı ilişkileri ve sürdürülebilirlik bölüm başkanı Ebru Güvenir ve UNDP Türkiye özel sektör program yöneticisi Hansın Doğan bulunuyor. 7 Ekim 2021 saat 11.00'de yine görüşürüz. İyi seyirler!

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konuşmacıları aralarında ise Akbank yatırımcı ilişkileri ve sürdürülebilirlik bölüm başkanı Ebru Güvenir ve UNDP Türkiye özel sektör program yöneticisi Hansın Doğan bulunuyor. 7 Ekim 2021 saat 11.00'de görüşmek üzere. İyi seyirler!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/07/experience-talks-surdurulebilirlik-canli-yayin