Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni ürünler ile ilgili bütün detayları geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Söz konusu yeni ürünlerin büyük bir kısmının ise önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşen bir Apple etkinliği ile tanıtılması bekleniyor.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman kadar aktarılan bilgilere göre Apple, gerçekleştireceği sanal keynote'un hazırlıklarına başladı. Pandemi öncesinde etkinliklerini bedenen gerçekleştiren Apple, pandemi ile birlikte tamamen online etkinliklere geçiş yapmıştı. 

Pandeminin hızını kesmesi ile birlikte ise geçtiğimiz Haziran ayında WWDC 2022 etkinliğini hibrit olarak gerçekleştiren şirket, yeni iPhone ailesinin tanıtılacağı etkinliği de büyük ihtimalle hibrit olarak gerçekleştirecek. Kısacası keynote online olarak değişik kanallardan yayınlanırken belirtilen basın mensupları ise hazırlanan keynote'u Apple Park'tan izleyecek.

Etkinliği Apple Park'tan takip edecek olan basın mensuplarının ürünleri deneyimleme fırsatına sahip olacaklarını da ekleyelim. Gelelim önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşecek olan etkinlikte karşımıza hangi ürünlerin çıkabileceğine. Yukarıda da belirttiğimiz gibi etkinliğin ana yıldızı iPhone 14 ailesi olacak.

iPhone 14 ailesinin 4 öbür modelden oluşması bekleniyor. Yeni iPhone modelleri tekrar tekrar açık ekran, A16 işlemcisi, yeni bir çentik tasarımı ve 48 megapiksellik yeni bir kamera ile karşımıza çıkabilir. Yeni Apple Watch modellerinin de bu etkinlikle birlikte tanıtılması bekleniyor.

Apple'ın üzerinde çalıştığı Apple Watch modelleri ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve ekstrem sporlara odaklanan yeni bir model. Gerçekleşecek olan faaliyet ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/08/08/eylul-ayinda-iphone-14-ailesini-tanitacak-olan-apple-sanal-keynote-un-hazirliklarina-basladi