Haziran ayında, Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve bütün detayları sizlere aktarmıştık. Bilmeyenler ve tekrar anımsamak isteyenler için özet olarak özetleyelim. Serimizin adı Facebook Tech Talks, konseptimiz ise Hello Future. Bu konseptte geleceğe yön vereceğini düşündüğümüz teknolojiler, trendler hakkında konuşuyor ve merak edilen konuların tamamını, birbirinden kıymetli konuklarımızla birlikte cevaplandırmaya çalışıyoruz.

Serimizin birincil oturumu "AR/VR: Bağlantının yeni boyutu ve geleceği", ikinci oturumu ise "Instagram ev WhatsApp'ta suni zeka destekli mesajlaşma ve ticaret" idi. İlk oturumda artırılmış realite ve sanal gerçekliğin, dünyayı nasıl birbirine daha da yakınlaştıracağını hep birlikte keşfetmiş; konuyla ilgili tüm merak edilenleri birbirinden kıymetli konuklarımızla konuşmuştuk. İkinci oturumda ise markalarla mesajlaşma kanalları aracılığıyla iletişimde kalmak isteyenlerin oranından MindBehind'ın detaylarına; Messenger API for Instagram'dan e-ticaret çözümlerinden suni zekaya dek bütün merak edilenler gündemimizdeydi. 

Bir zaman için ara verdiğimiz Facebook Tech Talks'un yeni ve üçüncü oturumunun başlığı ise "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" olarak belirlendi. Bu oturumda geleceğin bağlantı teknolojileri ve bu teknolojilerin hayatımızı nasıl etkilediği, 5G kullanım ve çalışmalarından örnekler, Türkiye'nin 5G hazırlıkları ve altyapı durumu, Facebook'un EMEA bölgesinde temas konusunda çalışmaları, Facebook'un tüketici erişimini dijitalleştirme çabası gibi konular gündemimizde olacak.

Facebook Tech Talks'un üçüncü oturumu 30 Eylül Perşembe günü, saat 14:00'da gerçekleşecek. Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği adlı oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayınlarda olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Tanrısal üstlenecek. Konuklarımız ise Facebook Milletlerarası İş Geliştirme ve Operatör İş Birlikleri Başkan Yardımcısı Marc Sommer ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici olacak. 

"Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" adlı oturumumuzu Webrazzi.com'dan ve Facebook.com/webrazzi'den takip edilebileceğinizi hatırlatalım.

Şimdiden iyi seyirler! 30 Eylül'de yine görüşürüz!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/23/facebook-tech-talksta-baglantinin-yeni-boyutunu-kuresel-etkisini-ve-gelecegini-konusacagiz