Facebook’un AR / VR içeriğinden sorumluluk sahibi Başkan Yardımcısı Mike Verdu, satın almayla ilgili paylaştığı yazıda: “Birkaç yıldır Oculus platformunda Onward ile ilk olarak Rift’te ve daha yakın zamanda Quest’te büyük başarılar gördük. Oculus Studios ailesinin bir parçası almak, Downpour Interactive‘e ayrıca Onward topluluğunu Oculus Studios kaynaklarının bütün desteğiyle geliştirme ve gelecekte başka projeleri peşine düşüp takip etme fırsatı verecek.” ifadelerine yer verdi.

Verdu, Downpour Interactive’den birçok kişinin Oculus Studios ekibine geçeceğini söyledi. Hem, Onward’ın şu anda mevcut olduğu Oculus Rift, Oculus Quest ve Steam gibi tüm platformlarda desteklenmeye devam edeceğini de açıkladı.

We are excited to announce that Downpour Interactive is joining Oculus Studios. We know you have questions and we have built an FAQ to help answer them. For more details, including a message from our founder Dante, visit our website beygir https://t.co/fJCke9C8R5 pic.twitter.com/5Kub7kfpVc

— Downpour Interactive (@DownpourInt) April 30, 2021

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/facebook-vr-gelistiricisi-bir-firmayi-satin-aldi