Katılım Bankaları ve faizsiz sigortacılık şirketlerinin müşterilerine sunmuş olduğu faizsiz parasal ürünlere erişimi kolaylaştırmak ve satışlarına aracılık gerçekleştirmek isteyen bir girişim olarak karşımıza meydana çıkan Pasif Önerge, 2021 yılının Mart ayında Ömer Arıcı ve Mustafa Özkan göre kuruldu.

Katılım bankalarının dingin mali ürünleri olan konut, vasıta ve gereklilik finansmanlarını tekliflendirerek finansman arayışında olan potansiyel müşterilere sonuç tablosu sunan girişim, ilerleyen süreçte sigorta ve tasarruf finansmanı şirketlerinin parasal ürünleri de tekliflendirilmeye de başlanacak.

Kısacası Dingin Teklif, tüketicilere pasif parasal ürünlerden oluşan teklifleri tek bir adreste sunmayı hedefliyor. Şu lahza için 5 kişilik bir takım kadar yönetilen Dingin Önerge, takriben 4 ay içinde geliştirildi. Kısa süre önce kullanıma sunulan Edilgen Önerge'in şu lahza için beta aşamasında olduğunu da ekleyelim.

Epeyce kolay bir uygulama mantığına sahip olan Faizsiz Önerge'i uygulamak için ilk etapta finansman türünü seçmeniz gerekiyor. Konut, araç ve gereksinim finansmanı seçenekleri arasından seçim yaptıktan daha sonra ise finansman tutarını ekleyerek istediğiniz vade seçeneğini seçiyorsunuz.

Bu işlemleri tamamladıktan daha sonra ise Dingin Önerge, otomatik olarak size en uygun seçenekleri sıralıyor. Sadece edilgen mali çözümlere odaklanarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Dingin Teklif, şu asıl değin herhangi bir yatırım almadı. 

Parasal kuruluşlara Lead satışı ve reklam gösterimleri ile kazanç elde edecek olan Faizsiz Teklif, dingin mali ürünlere kolayca erişilebilmesini karşılamak ve 2025 yılında sektör olarak hedeflenen yüzde 15'lik pazar payını yetişmek için katkı maddesi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/10/faizsiz-finansal-urunleri-listeleyen-girisim-faizsiz-teklif