Oyun konsollara çıkış yapmaya hazırlanırken bir yandan da yeni özellikleri beraberinde getirecek. Yeni güncelleme içerisinde öne meydana çıkan özelliklerden biri de çapraz oyun sistemi. Bu nitelik baştan sona oyunu platformdan egemen olarak cümbür cemaat birbirleriyle oynayabilecek.

Fall Guys oyununa gelmesi planlanan yeni özellikler hakkında geliştirici takım: ”Kalabalık beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak ve gelecekte birinci derslik içerik sunacak şekilde büyütmeye devam ediyoruz. Ekibin kalbi her zamanki gibi süratli atıyor. Ekibimiz Fall Guys yeni sezon içerik sürümleri, yeni gösteriler, kostümler, görevler ve sevdiğiniz diğer bütün yenilikleri getirmeye devam edecek, ” açıklamasını yaptı.

Ayrıca ekip bu güncelleme hakkında: ”acilen paylaşacak yeni bir tarihimiz yok. Oysa buradayız ve mümkün olan en kısa sürede bütün güncellemeleri size bildireceğiz. Yakında sizinle paylaşmak için şüphesiz çok daha fazla güncellememiz olacak. sırası gelmişken, sabrınız için teşekkür ediyor ve oyun için gösterişli yeni planlarımızı dört gözle beklerken bize katılacağınızı umuyoruz,” dedi.

Fall Guys dördüncü sezondaki yenilikler

Her sezon olduğu gibi Fall Guys ekibi yeni sezon için çoğu içeriği oyuna dahil ediyor. Astronot ve uzaylı kostümleri, yedi bambaşka yeni müsabaka ve bir sürü engebeli devir oyuna eklendi. Kostüm ve yeni özelliklerle dolu bilim kurgu esintili bir sezon sizleri bekliyor.

4. Sezon arkadaşlarla oynamayı geliştiren bir dizi yeni özelliğe sahiptir. Dördüncü sezon güncellemesi yeni mekanikler, para birimi ve bambaşka yarışma konseptlerini beraberinde getiriyor. Ayrıca öne meydana çıkan yeniliklerden biri olan ekip modunda dört şahsiyet bir grup oluşturarak yarışmalara katılabilirsiniz. Yarışmada herhangi bir grup üyesi final turuna çıkar ve kazanırsa ödüller takım içerisinde yer alan diğer üyelere paylaştırılır.

Yeni sezon güncellemeleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli içeriğe sahip mi?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/fall-guys-bekleyen-konsol-sahiplerine-kotu-haber
Yorumlar