Tokyo Olimpiyatları’nda çeyrek finale çıkan A Ulusal Bayan Voleybol Takımımız sosyal medyada gündem oldu. Sizler için sosyal medyada Filenin Sultanları için gelen tepkileri derledik.

A Ulusal Kadın Voleybol Takımımız çeyrek finale yükseldi

Ülkemizi Taekwondo branşında temsilci Hakan Reçber ve Hatica Kübra İlgün bronz madalya ile döndü. Geçtiğimiz günlerde kazandığı maç ile gündeme gelen A Milli Bayan Voleybol Takımımız, Arjantin’i 3-0 yenerek çeyrek finale çıkmaya yargı kazandı.

Filenin Sultanları sosyal medyada gündem oldu

2012 yılında Londra grup mücadelesinden 5. olarak ayrılan A Milli Bayan Voleybol Takımımız, turnuvalara erken veda etmişti. Bu yıl düzenlenen etkinlikte rakiplerine fark atan Filenin Sultanları, final maçına belirlenmiş adımlarla yürüyor.

Filenin Sultanları yenildi, sosyal medya sallandı!

İtalya karşısındaki mağlubiyetinin üstüne Arjantin maçını dar bir şekilde kazanan Türkiye A Ulusal Bayan Voleybol Takımı, ülkemizi bir kez daha gururlandırdı.

Bugün yapılan okçuluk müsabakalarında Japon rakibi T. Furukawa’yı 7-3 mağlup eden Mete Gazoz, altın madalya için Mauro Nespoli ile çaba edecek.

Filenin Sultanlarına gelen tepkilerden bazıları;

guzel kızlarım kibir duyuyorum sizinle

— idea of yasemin |#Tokyo2020 Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/filenin-sultanlari-ceyrek-finalde-iste-sosyal-medya-tepkileri