Yerli bir FemTech uygulaması olarak karşımıza çıkan Goddess'ı şirketin kurucu ortağı ve COO'su olan Sarp Bariz ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise sıhhat teknolojilerine odaklanan bir kullanım olan MoovBuddy oldu.

Maddesel sağlığı korumaya ve çare etmeye muavin olan çalışma uygulaması MoovBuddy'yi ilk olarak 2020 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık.

Güner Bayram tarafından kurulan MoovBuddy, bel boyun ağrılarını azaltmak isteyen, omuz diz kalça gibi bölgeler için bölgesel güçlendirme gerçekleştirmek isteyen veya duruşunu düzeltmek isteyen kişilere hekim ve fizyoterapistlerin kanımca hazırladıkları egzersiz protokolleri sunuyor.

Temelinde spor ve sağlık odaklı bir koç gibi hareket eden MoovBuddy, duruş ayar, ağrıları azaltma, kuvvetlendirme ve elastikiyet kazanma gibi alanlara odaklanıyor. 

MoovBuddy ile ilgili bütün detayları şirketin kurucusu ve CEO'su olan Güner Bayram ile gerçekleştirdiğimiz keyifli görüşme içinde bulabilirsiniz. Dilerseniz MoovBuddy uygulamasına iOS için buradan, Android için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/05/08/fiziksel-saglik-kocu-moovbuddy-uygulama-inceleme/