Ford Otosan'ın elektrikli araçlara odaklanan mobilite odaklı yeni şirket Rakun Mobilite'yi ilk olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Gerçekleşen lansmanda Rakun Mobilite'nin, Rakun Pro 2 ve Rakun Pro 3 edinmek üzere iki model üzerinde çalıştığı belirtilse de fiyat bilgisi paylaşılmamıştı.

Rakun Mobilite, geçtiğimiz günlerde web sitesi üzerinden Rakun Pro 2 ve Rakun Pro 3 modellerinin fiyat bilgisini paylaştı. Rakun'un web sitesinde bulunan bilgilere kadar Rakun Pro 2 modeli 105 bin 599, Rakun Pro 3 modeli ise 116 bin 999 TL fiyat etiketine sahip.

Özellikle kargo ve nakliyecilik sektörleri için üretilen Rakun Pro modelleri, Rakun Mobilite'nin devlete ait Sahibinden hesabı üzerinden bireysel kullanıcılar için satışı sunulmuş durumda. Teknik detaylara baktığımızda her iki modelin de 4kW motor gücüne sahip olduğunu ve maksimum hızlarının 45 km/sa olduğunu görüyoruz.

Rakun Pro 2 ve Rakun Pro 3 modellerini birbirinden ayıran en büyük ayrı ise Rakun Pro 2 modelinin iki, Rakun Pro 3 modelinin ise üç tekerleğe sahip olması. Her iki modelde de 5 kW saat büyüklüğünde pil bulunduğunu ve B tipi sürücü ehliyeti ile birlikte kullanılabileceklerini de ayrıca belirtelim. Dilerseniz Rakun Pro 2 ve Rakun Pro 3 modellerinin detaylı teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/04/28/rakun-pro-2-ve-rakun-pro-3-modellerinin-fiyatlari-belli-oldu