Forza Motorsport 7, Forza Horizon serisinin geliştirilmesine de yardım eden Turn 10 Studios göre yapıldı. Turn 10 Studios, Forza markasının Motorsport serisini geliştirmekle meşgul. Forza Motorsport, Horizon’un tersine bir simülasyon yarış oyunu ve çok pozitif aracı bünyesinde barındırıyor. Forza Motorsport 7 içerisinde 700 adet vasıta bulunuyor. Motorsport 7, simülasyon yarış tutkunlarının tercih ettiği bir çabuk.

Forza Horizon 5 asgari sistem gereksinimleri açıklandı

Forza Motorsport 7 satışları Eylül ayında durdurulacak

Forza Motorsport 7, en iyi yarış oyunlarının aralarında gösterilir. Piyasaya sürülmesinden dört yıldan kısa bir süre daha sonra Microsoft, Forza Motorsport 7’nin ömrünü doldurduğunu ve böylece 15 Eylül‘de satıştan kaldırılacağını açıkladı. Oyuna sahip olan herkes Motorsport 7‘yi oynamaya devam edebilecek.

Game Pass‘te bulunan oyun vakti geldiğinde platformdan da kaldırılacak. Eğer Game Pass‘te oynayan oyuncular oyunun herhangi bir DLC’sini satın aldılarsa Xbox Message Center aracılığıyla oynamaya devam edebilecekleri özel bir jeton kazanacaklar.

Dijital ortamdaki 4 yılın bir oyun için kısa olduğu belirtiliyor. Sonuçta dijital ortamda oyunun kutulu versiyonu gibi büyük maliyetler ortaya çıkmıyor. Forza Motorsport 7‘den bu yana Forza serisine eklenen en son yapım, Forza Horizon 4‘tü. Oyunu Game Pass’te oynuyorsanız ve oynamaya devam etmek istiyorsanız, satın alabilirsiniz. Microsoft, Forza Motorsport 7’yi 67,25 TL‘ye kesik bir şekilde satıyor. Hem, Turn 10 Studios yeni bir Forza Motorsport üstünde çalışıyor.

Xbox Mağazası Fiyatları

Forza Motorsport 7: Standart Edition – 269 TL | 67,25 TLForza Motorsport 7: Edycja Deluxe Edition – 399 TL | 99,75 TLForza Motorsport 7: Ultimate Edition – 229 TL | 57,25 TL Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/forza-motorsport-7-satistan-kaldiriliyor