Samsung’un adi şartlarda bu yıl piyasaya süreceği Galaxy Note 21 serisi tekrar tekrar kere gündeme geldi. Koreli üreticinin en gösterişli amiral gemisi modellerinden olması beklenen Galaxy Note 21 ailesinin, değişik nedenlerden dolayı bu yıl iptal edildiği belirtildi.

Galaxy Note 21 serisi, eğer bu sene piyasaya sürülseydi ikinci çeyrekte duyurulacaktı. Zira Samsung Ağustos ayında yeni bir faaliyet düzenleyecek ve bu etkinlikte de yeni ürünlerini tanıtacak. Fakat Note serisinin tekrar bu etkinlikte tanıtılacağını da belirten haberler ortaya çıkmaya başladı. Neyse ancak artık devlete ait bir yanıt Samsung kadar geldi.

Galaxy Note 21 serisi bu yıl tanıtılmayacak

Samsung önümüzdeki ayın başında yeni zeki telefonlarını duyuracak. Oysa Note 21 serisi ne yazık oysa bu etkinlikte karşımıza çıkmayacak. Şirket bunun yerine Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 gibi amiral gemisi modellerini tanıtacak.

Kısa vakit önce Samsung Electronics ve Mobil İletişimi Başkanı, Note 21 serisinin bu yıl piyasaya sürülmeyeceğini resmi olarak açıkladı. Ancak şirket yöneticisi ”Note” serisinin kaderi hakkında konuşmadı. Yani gelecek yıllarda Note serisi olacak mı, yahut bunun yerine S-Pen destekli daha fazla mı aygıt gelecek net bir veri bulunmuyor. Tabii şirketin katlanabilir akıllı telefonlara yönelmesi de ayrıca uyarı çekti. Zira bu yıl Note serisi yerine iki katlanabilir telefonun tanıtılacak olması kafalarda epey soru işaretleri oluşturdu.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/galaxy-note-serisinin-kaderi-belli-oldu