Kutudan meydana çıkan adaptörün nominal gücü her ne değin 25W olsa da, Z Fold 3’ün diğer ahenkli ve daha hızlı çok miktar adaptörlerini desteklemesi de yüksek bir ihtimal. Zira cihaz herhangi bir sorun görünmemesi dahilinde 50W’a dek hızlı şarjı da destekleyebilir. Tabii bu önümüzdeki günlerde ayrıntılı olarak ortaya çıkacaktır.

3C sertifika sitesi, geçtiğimiz haftalarda bu telefonun pil kapasitesini de onaylamıştı. Bu bağlamda Samsung’un yeni katlanabilir telefonu 4.275 mAh’lik pil ile donatılacak. Oysa bu batarya ikili olarak gelecek ve sırasıyla; 2.215 mAh+ 2.060 mAh’lik değerlere sahip olacak.

Galaxy Z Fold 3 25W süratli yük adaptörüyle gelecek

Donanım açısından Galaxy Z Fold 3, amiral gemisi yonga seti Snapdragon 888’den baskı alacak. Fakat son zamanlarda bir takım kaynaklar Snapdragon 888 Plus içinde hazırlıkların sürdüğünü bahis ediyor. Dolayısıyla Samsung yeni katlanabilir telefonunda Snapdragon 888 Plus yonga setini de tercih edebilir.

İşlemciye ek olarak bu telefonda çift ekrana yer verilecek. Bunlardan dahili ekran 7.5 inç, harici ekran ise 5.4 inç boyutta gelecek. IP68 sertifikasını da desteklemesi beklenen cihaz, bununla beraber S-Pen kalemle donatılan birincil katlanabilir telefon unvanını da taşıyacak.

Z Fold 3’ün tanıtım tarihi ise hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Ancak öne çıkan sızıntılara kadar bu telefonun en geç Temmuz ayında duyurulması bekleniyor. Tabii iddia edilen tarihten önce de gelme ihtimali yüksek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/galaxy-z-fold-3-hizli-sarji-hakkinda-yeni-gelisme
Yorumlar