NVIDIA’nın bulutta oyun hizmeti GeForce Now, Türkiye’deki hizmetini güçlendirmeye devam ediyor. Ülkemizde GamePlus ortaklığı ile altyapı servislerini yöneten GeForce, sunucu sayısını artırmaya karşın adımlarını hızlandırdı.

NVIDIA RTX 4000 serisi için çıkış tarihi sızdırıldı

Yeni spiker, Ankara’dan sonra İstanbul’a geldi

Buna kadar GamePlus daha süratli ve akan bir hizmet arzetmek amacıyla Ankara’nın peşinde İstanbul’a da bulutta oyun hizmeti için yeni bir sunucu ekledi. Eklenen yeni sunucuyla birlikte, oyuncular bulunduğu yer tabi olarak, kendilerine en iyi hizmeti sunan sunuculara bağlanıp daha az geç kalma süreleri ile oyun oynayabilecek.

Yeni sunucusunu üyelerine gönderdiği bir e-posta ile duyuran NVIDIA, şu mesajı paylaştı;

Sevgili Üyemiz,

“GAME+’ın değerli bir parçası olduğun için teşekkür ederim. Mart ayında, GeForce NOW servisini ülkemize özel sunucular, daha iyi performans ve daha eksik gecikme süreleri ile hizmetinize sunmaya başlamıştık. Temmuz ayı itibarıyla kapasitemizi genişlettik ve daha da iyi ülkü getirilmiş GeForce NOW deneyimini kullanımına hazır ışık halkası getirdik. 

Sizlere daha hızlı ve akıcı bir hizmet sunmak amacıyla Ankara’nın ardından, İstanbul’a da GeForce NOW için yeni bir spiker eklendi. Bulunduğu yere tabi olarak oyuncular, kendilerine en iyi hizmeti sunan sunuculara bağlanıp daha az gecikme süreleri ile oyun oynayabilecek. Ayrıca; sınırlı kapasiteye bağlı ani yüklenmeler sebebiyle lansman ve karantina döneminde karşılaşılan umma sürelerinin de böylece ayrıntılarıyla sona ermiş olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Sürekli genişleyen oyun kataloğu ve yeni sunucusu ile geliştirilmiş GeForce NOW deneyimi hazır.”

Mart ayında ülkemizde hizmet vermeye başlayan GeForce NOW, daha iyi performans ve daha az geç kalma süreleri için hizmeti geliştirmeye devam ediyor. Game+ ile yürütülen bu hizmetin geleceğini siz nasıl görüyorsunuz?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/geforce-now-turkiyenin-o-iline-yeni-bir-sunucu-daha-kurdu