Garanti BBVA göre hayata geçirilen Garanti BBVA Partners'ın yeni dönem girişimleri kesin oldu. Program, 2021'de de girişimcilerin sürdürülebilir artış ve taktik geliştirmesine destek olmaya devam edecek.

2015 yılında başlayan Garanti BBVA Partners'ta bugüne dek 60'dan fazla girişimciye katkı sağlanırken programa katılmaya hak şampiyon girişimciler, işlerini geliştirmek ve sürdürülebilir kılmak için yardım alma fırsatı yakalıyor. Program, işini yeni kuran, bu kapsamda cesarete ihtiyaç duyan ve yenilikçi fikirlerini açıklamak ve hayata geçmek için gerekli yolları ve kaynakları arayan girişimcilere ihtiyaç duydukları ofis ve mentorluk ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim imkanı da sunuyor.

Garanti BBVA Partners'ın yeni dönem girişimlerine göz atalım:

Nesatılır.com: Türkiye'de e-ticaret yapan ve e-ticaret yapmayı düşünen kişi ve kurumlar için geliştirilmiş bir mahsul araştırma ve inceleme yazılımı. Nesatılır.com temel 2 çözümleme aracından oluşuyor; Web Uygulaması ve Chrome Uzantısı. Toplamda 18 analitik vasıta ile karlı ürünleri bulup satışları artırmaya asistan oluyor.

Missafir: Evini kısa veya orta vadeli kiraya vermek isteyen ya da misafirlerle paylaşmak isteyenlerin uygun adaylar bulabilmesi için ayrıca dijital ayrıca de operasyonel çözümler sunan bir teşebbüs olarak karşımıza çıkıyor. Missafir, konut sahipleri için, evin misafirlere hazırlanma sürecindeki süsleyici dokunuşlardan profesyonel resim çekimine, dünyada en çok talebi olan 15+ platformda profil oluşturulmasından ilanların üst sıralarda çıkmasını sağlayan arama optimizasyonuna ve kira gelirini maksimize eden devingen fiyatlandırmaya değin çoğu hizmeti bir arada sunuyor.

Phishup: Yeni cins e-posta, URL güvenliği ve reel zamanlı kimlik avı önleme platformu olarak etkinlik gösteriyor. Platform yapay zeka tabanlı koruma sağlıyor. 

Massive Energy: Konut enerji tüketimini herhangi bir donanım kurulumu olmadan kendi yaptıkları toplumsal araştırma ve büyük veriden faydalanarak tahlil ediyor, elektrik yayılma ve perakende şirketlerine kullanıcıları ile interaktif ilişki kurabilecekleri ürünler sağlıyor.

UnoMoi: Lüks giyim ürünlerini 1 ay baştan başa kullanıcıya kiralayan girişim. Platform, kadınlara, alışverişte önceliklerinin “kiralama” olması adına ilham almak istiyor. 

AbilityPool: Kurumların çalışanlarının öbür yeteneklerini keşfederek, gönüllülük yönetimini daha etkin yönetmelerini karşılayan dijital bir platform. Bu platform, kurum çalışanları ya da üyelerini, Sivil Toplum Kuruluşları ya da yine kurum çalışanlarının ya da üyelerinin oluşturduğu gönüllülük projeleriyle tek bir ortamda bir araya getiriyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/26/garanti-bbva-partners-in-yeni-donemine-secilen-6-girisim/