Garanti BBVA ve Mastercard kart sahiplerinin yurt dışı internet sitesi ve mobil uygulamalardaki dijital aboneliklerinde kullanılan kartlarını, tek bir ekranda görüntüleyebilmelerine ve teftiş edebilmelerine ihtimal tanıyan yeni bir meslek birliğine gittiğini duyurdu.

Bu videomuzda ise laf konusu meslek birliğinin ve bu meslek birliğinin arkasındaki teknoloji olan Mastercard'ın maskeleme teknolojisinin tüm detayları ile masaya yatırdık.

Webrazzi yazarı Arden Papuççiyan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen videomuzun konuşmacıları arasında ise Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü M. Çağrı Süzer ve Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan yer alıyor.

Videomuzda maskeleme teknolojisinin nasıl çalıştığı, bu teknolojinin tüketicilere ne gibi faydalar sunduğu ve Garanti BBVA ve Mastercard aralarında gerçekleşen meslek birliği ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/07/12/garanti-bbva-ve-mastercard-is-birligi-ile-hangi-kartim-yurt-disinda-nerede-kayitli-derdine-son