Microsoft'un Excel çözümü ile bilhassa iş hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen elektronik tablolar, uzun senelerdir kayda değer bir güncelle almadan kullanılmaya devam ediyor. Elektronik tabloları daha kabiliyetli bir ayla getirmek için yola meydana çıkan Rows, meslek dünyası için odağına elektronik tabloları bölge yeni bir çözüm sunuyor.

Rows, sunduğu yeni elektronik tablo tasarımı ve entegrasyonları ile birlikte rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Excel ve öteki elektronik tablo çözümlerinin en çok problem yaşadığı alanların başında mobil odaklı başvuru yer alıyor.

Bu durumu ortadan kaldırmayı hedefleyen Rows, kullanıcılarına zeki telefon ve tabletlerde de rahatça kullanılabilecek bir tasarım sunuyor. Elektronik tablolardan alışkın olduğumuz satır ve hücrelere sahip olan Rows, günlük işlerden raporlamalara dek öyle iş için tüm ekipler kadar kullanılabilir.

Rows içinde oluşturduğunuz bir elektronik tabloda meslek arkadaşlarınız ile birlikte çalışabileceğinizi de ekleyelim. Oluşturulan tablolar ise epeyce basit bir şekilde paylaşılabiliyor. Rows çözümünün en ön plana çıkan noktası ise sunduğu entegrasyonlar.

Rows'un entegrasyonları aralarında Google Analytics, Twitter, Crunchbase, Slack, Gmail, Instagram, Salesforce, Facebook, Google Maps, Stipe, YouTube, LinkedIn, Bing, Microsoft, DeepL, Google Sheets ve başka çözümler de yer alıyor. 

Bu entegrasyonlar doğru Rows içinde oluşturduğunuz elektronik tablolara bilgi çekebildiğinizi de paylaşalım. Mesela Rows içinde kripto paralar ile ilgili bir elektronik tablo oluşturabilir ve dışarıdan veri çekerek bu tablonun otomatik bir şekilde gerçek zamanlı olarak güncellenmesini de sağlayabilirsiniz. Son olarak Rows içinde hazır elektronik tablo ç şablonlarının yer aldığını da belirtelim.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/01/08/gelismis-elektronik-tablo-cozumu-rows