Warner Bros'un The Matrix serisinin yeni filmi olan "The Matrix: Resurrections" filminin tanıtımı için NFT'ler yayınlayacağını geçtiğimiz ay sizlere aktarmıştık. 24 Aralık tarihinde vizyona girecek olan The Matrix: Resurrections için tanıtım tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience isimli teknoloji demosunun ilk videosu geçtiğimiz günlerde gerçekleşen The Game Awards'ta karşımıza çıktı. Unreal Engine 5 oyun motorunun ve yeni nesil konsolların gücünü uygulamak için geliştirilen The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience, geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 ve Xbox Series X konsolları için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. 

Gerçeğe fazla yakın grafikler sunması ile dikkatleri çeken The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience'ın geliştirici ekibinde ise Epic Games çalışanlarının yanı sıra The Matrix: Resurrections filminin senaristi ve yönetmeni Lana Wachowski de yer alıyor.

The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience demosu içinde filmin başrollerinde yer alan Keanu Reeves ve Carrie Anne-Moss'un dijital kopyaları yer alıyor. Demo içinde aksiyon dolu ve etkileşimli bir deneyim sunulduğunu da belirtelim.

Geliştiriciler kadar paylaşılan bilgilere göre The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience içinde 7 bin binadan ve toplamda 16 kilometre karelik bir alandan oluşan bir şehir halkı yer alıyor. Sunduğu realist grafikler ile yeni cins konsollar ve Unreal Engine 5 oyun motoru ile gelecekte nasıl oyunların karşımıza çıkabileceğini bildiren The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, özellikle The Matrix serisini sevenler için neşeli bir tecrübe sunuyor.

Dilerseniz The Matrix Awakens: Lahza Unreal Engine 5 Experience demosunu PlayStation 5 için buradan, Xbox Series X için ise buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/13/gercege-en-yakin-oyun-deneyimi-the-matrix-awakens