Hakiki zamanlı verileri işleme ve yeni nesil dijital yaklaşımlarla kurumların alıcı ilişkilerini yönetmelerini sağlayan bir girişim olarak karşımıza meydana çıkan Evam, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Evam tarafından paylaşılan bilgilere tarafından girişim, Lüksemburg merkezli CEECAT Capital'dan yatırım aldı.

Gerçekleşen yatırım ile birlikte CEECAT Capital, Evam'ın ekseriyet ortağı oldu. Evam ve CEECAT Capital aralarında gerçekleşen yatırım anlaşmasının mali detayları ile ilgili bilgilerin paylaşılmadığını da ekleyelim. Edindiğimiz bilgilere göre Evam, yeni yatırım ile birlikte büyümesini hızlandırarak global ayak izini genişletmeyi hedefliyor.

CEECAT Capital'dan bahsetmek icabında şirket, Orta - Doğu Avrupa ve Türkiye'nin çabuk artan şirketlerine odaklanıyor. 2015 yılında Can Alhas göre kurulan Evam, 2017 yılından itibaren ilk kez Avrupa ve ABD elde etmek üzere bütün dünyada özellikle bankacılık ve telekomünikasyon ilk olarak almak üzere birçok sektörde faaliyetin gösteriyor.

Evam'ın şu an için ABD, Hollanda, Rusya ve Türkiye'de ofislere sahip olduğunu da ekleyelim. Evam'ın çözümleri, işletmelerin hakiki zamanlı akıcı verinin gücünü keşfetmelerine ve keza kuruma hem de müşterilere en üst düzeyde menfaat sağlayacak şekilde kullanmalarına tezgâhtar oluyor.

Bölgemizin en kayda değer yatırım fonlarından biri olan CEECAT Capital tarafından Evam'a olan güven ve yapılan yatırımın büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Evam CEO'su Bülent Demirkurt, yakın zamanda uluslararası pazarda da Evam'ı bilmeyen kalmayacağına muhakkak olduğunu da dile getirdi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/06/gercek-zamanli-veri-isleme-platformu-evam-ceecat-capital-dan-yatirim-aldi