Yayıncılığı Electronic Arts, geliştiriciliği ise EA Vancouver tarafından üstlenilen popüler futbol oyunu FIFA 22 bu ayın ortalarında resmi olarak tanıtıldı. Kapak resminde meşhur futbolcu Kylian Mbappe’nin yer aldığı oyun, yeni nesil özellikleri ile de oyuncuları heyacanlandırmayı başardı.

EA bugün, ilgiyle bekleyen futbol tutkunları için FIFA 22 oynanış fragmanı YouTube kanalı üzerinden yayınladı. Videoda; PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarına özel olacağı açıklanmış yeni HyperMotion teknolojisinin oyuna kattığı deneyimin nasıl olacağı gözler önüne serildi.

FIFA 22 tanıtıldı! İşte fragmanı ve Türkiye fiyatı

İşte FIFA 22 oynanış fragmanı

FIFA 22, Electronic Arts’ın birincil kere kullanacağı HyperMotion teknolojisiyle desteklenecek. HyperMotion, FIFA 22’de daha gerçekçi animasyonlar oluşturmak için hakiki maçlardaki hareketleri inceleme ederek oyuna entegre ediyor. Bunu da cihaz öğrenimi baştan sona yapan teknoloji, önceki oyunların hiçbirinde yer almayan özel bir animasyon yapılandırması sunuyor.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X oyun konsollarına ek olarak bilgisayarda da çıkacağı aşina FIFA 22 güncel teknolojileri barındıran yeni tür oyun motoruyla güçlendirilmiş durumda. Bu noktada önemli incelemeler yapan EA, daha realist top kontrolleri ve animasyonların yanı sıra gelişmiş maç günü deneyimi vaat ediyor. 8.000’den artı maç verisini çözümleme eden makine öğrenimi ile birlikte çalışan FIFA 22’de 4.000’den fazla yeni oyuncu animasyonu var.

FIFA 22 çıkış tarihi ve fiyatı

Çıkış tarihi 1 Ekim 2021 olacak FIFA 22 için Türkiye fiyat bilgisi şu şekilde:

PC (Steam): 419,99 TLXbox One: 499,99 TLXbox Series X/S: 559,99 TLPlayStation 5: 560,00 TLPlayStation 4: 500,00 TL

Bu fiyatlardan ön siparişinizi EA Games’in satın alma sayfasından oluşturabilirsiniz. Ayrıca oyunun Stadia platformuna geleceği de biliniyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/fifa-22-resmi-oynanis-fragmani