Yenilenmiş akıllı telefon alım-satım pazarının ülkemizde büyümeye başladığını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bu pazara odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Getmobil, tohum yatırım aldığını duyurdu. Getmobil göre aktarılan bilgilere göre girişim, 27 milyon TL yatırım aldı.

27 milyon TL'lik tohum yatırım turunun, 180 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Getmobil'in 27 milyon TL'lik yatırım turu, Galata Business Angels (GBA) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, GBA haricinde ise Nevzat Açık Fikirli, Birol Yücel, Cem Topçuoğlu, Fırat İşbecer, Ömer Aras, Umur Ozal, Ahu Serter, Ahmed Karslı, Emre Kenci, Sercan Işık, Yılmaz Yıldız ve İzzet Zakuto gibi kayda değer isimler katıldı.

Getmobil ekibi

Getmobil kadar aktarılan bilgilere tarafından alınan yatırım, çabuk çoğalan tazelenmiş elektronik mahsul pazarının Türkiye'de gelişip genişlemesini teşvik etmek için kullanılacak. 2018 yılında Mehmet Uygun ve Zeynep Uygun kadar kurulan Getmobil'in Ticaret Bakanlığı'ndan 2022 yılında aldığı lisans ile resmi olarak Yenileme Merkezi ünvanını almaya hak kazandığını da ekleyelim.

Alım-satım süreçlerinde kapıdan teslimat ve derhal ödeme gibi avantajlar sunan Getmobil, keza onarılmış aygıt satın almak isteyenlere keza de eski cihazlarını satmak isteyenlere hizmet sunuyor.

Üç birey olarak başladıkları yolculukta çok yakın zamanda 100 kişiye ulaşacaklarını belirten Getmobil kurucu ortağı ve CEO'su Mehmet Uygun, bugüne değin elde edilen bütün başarının yenilenmiş aygıt dünyasına ve gelecekteki etkilerine inanan bir ekibin ayrı olarak paha biçilmez katkıları ile elde edildiğini dile getirdi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/20/getmobil-180-milyon-tl-degerleme-uzerinden-27-milyon-tl-yatirim-aldi