Dijitalleşmenin artışıyla hayatın her alanında değişimler ve gelişimler yaşanmaya devam ediyor. Hatta pandemi döneminde bunun etkisini fazlasıyla hissettik; bu dönemde iş yapış şekilleri değişirken dijital çözümler hayatımıza daha fazla entegre oldu ve inovatif çözümler değer kazanmaya başladı. Zira rekabetin yoğun yaşandığı global pazarda kurumların, değişime but uydurmak ve rekabetçi kalabilmek için keza ürünlerinde keza hizmetlerinde hem de meslek yapış şekillerinde inovasyonu benimsemesi gerekiyor.

Kurum kültürüne sahip olmak muhakkak önemli, ama günümüzde inovasyon alanında yapılan araştırmalara baktığımızda kurum kültürünün inovasyonun en büyük düşmanı olabileceği de söyleniyor. bu nedenle kurumsal inovasyon kavramı bir hayli tartma kazanıyor.

Peki, kurumsal inovasyon nedir? Kurumsal inovasyonu, ticari işlemler, iş yeri organizasyonları ya da işletme dışı ilişkiler ile alakalı olarak gerçekleştirilen yeni değişimler olarak anlatmak mümkün. Kurumsal inovasyonun hakiki anlamda gövde bulması için ise girişimlerle iş birlikleri yapmak fazlasıyla yük taşıyor. 

Biz de bu kapsamda "Teşebbüs İş Birlikleri ve Kurumsal İnovasyon" adlı bir naklen yayın gerçekleştireceğiz. Webrazzi'nin İçerikten Sorumluluk Sahibi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek yayının katılımcıları ise Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül, PMSA Director Strategy & Program Delivery'si Emre Kozlu ile imza.io kurucusu ve CEO'su Gürkan Öztürk olacak. Canlı yayınımızda girişim iş birliklerine ve kurumsal inovasyona yakından bakacağız.

Yayınımızı 23 Aralık günü, saat 11:00'de YouTube üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/21/girisim-is-birlikleri-ile-kurumsal-inovasyona-dair-merak-edilenleri-23-aralik-ta-canli-yayinda-konusacagiz