Google arama çubuğuna "Lütfen Roma rakamları ile yazılan bu numaraları MCMXCVIII çevirin, teşekkürler" yazan büyükannenin bu yaklaşımı dünya genelinde sevgiyle karşılandı. Google da bu kibar kullanıcısının aramasına kayıtsız kalmayarak Twitter üzerinden teşekkür etti.



Google da bu kibar büyükanneye Twitter üzerinden şu mesajı iletti:
”Sevgili büyükanne, teşekküre hiç gerek yok. Saygılarla, Google.”



Google'ın İngiltere ofisi de 86 yaşındaki büyükannenin aramasına kayıtsız kalmamış veTwitter hesabından teşekkür ederek sorusuna şöyle karşılık vermişti:

"Sayın Ben'in büyükannesi. İyi olduğunuzu umuyoruz. Dünyada yapılan milyarlarca aramanın arasından sizinki bizi gülümsetti. Bu arada sorunuzun cevabı 1998. Biz teşekkür ederiz!"
Dearest Ben's Nan.
Hope you're well.
In a world of billions of Searches, yours made us smile.
Oh, and it's 1998.
Thank YOU@Push10Ben

— Google UK (@GoogleUK) 15 Haziran 2016
BBC’ye konuşan torun John, bir arkadaşıyla yaşadığını ve çamaşırlarını yıkamak için büyükannesinin evine gittiğini, o esnada büyükannesinin dizüstü bilgisayarına bakarken bu yazıyı gördüğünü ve ekran resmi alarak Twitter’a yüklediğini söyledi.

"Eğer kibarca yazarsa cevabın daha çabuk geleceğini düşünüyor"
Görüntü sosyal medyada viral oldu. Büyükannesinin çok fazla bilgisayar kullanmadığını ve eğer kibarca yazarsa cevabın daha çabuk geleceğini düşünerek bu şekilde yazdığını ve cevabı bulan kişinin bir insan olduğunu düşünerek bu şekilde yazdığını da ekledi.