11 Mart 2009 tarihinde Google tarafından geliştirilen telekomünikasyon servisi Google Voice, beklenen güncellemeyi aldı. Milyonlarca kullanıcısı yer alan servis, web tabanlı bir tatbik olarak cihazlar aralarında ses ve video iletişimi karşılamak amacıyla hizmet veriyor.

Google TV’nin Android sürümü yenilendi

Google Voice, iOS ve Android için iyileşmeye devam ediyor

İlk çıktığında sadece web uygulaması olarak kullanıcılarla buluşan servis, geçtiğimiz yıllarda iOS ve Android platformları için de faaliyete geçmişti. Ancak uygulamanın mobil sürümü kullanıcılar tarafından bekleneni pek verememişti ve istenilen özellikleri bulunmuyordu.

Google Voice

Google tarafından bugün yayınlanan yeni bir güncellemeyle birlikte ise Voice çok gereksinim duyulan birkaç geliştirme aldı. Şirket nihayet uygulamanın Android ve iOS sürümü için cevapsız aramalar noktasında birtakım yenilikler ekledi.

Yeni güncelleme ile birlikte başvuru formu artık, cevapsız bırakılan aramalar için kullanıcıya niçin aramanın tamamlanmadığını veya alınmadığını bildirecek. Buna göre Google Voice, artık kaçırılan aramalar için akıl deha verecek.

Kullanım SMS tarafında ise bundan böyle ileti dizilerini toplu olarak silmenize izin verecek. Bu durumun SMS yönetimini biraz daha kolaylaştıracağı düşünülüyor. Ek olarak iOS’ta bir arama kendi kişisel numaralarını yönlendirirken Google Voice numaralarını ekran kimliği olarak ayarlayabilecek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/google-voice-nihayet-beklenen-guncellemeyi-aldi