2021 yılına damgasını vuran NFT, büyük markaların dikkatini çekmeye devam ediyor. Günümüzün en manâlı kripto para borsaları aralarında bulunan Coinbase, OpenSea gibi platformlarla rekabet olabilmek namına kendi NFT platformunu kuracağını duyurdu.

Çabuk büyümeye devam eden NFT pastasından büyük bir pay elde etmek için çalışmalar yapan Coinbase, kuracağı NFT pazar yerini sene sonunda hizmete sunmayı hedefliyor. Coinbase göre oluşturulan platformun ismi ise Coinbase NFT olarak belirlendi.

Coinbase'in NFT'yi göstermek isteyenler için bir bekleme listesi oluşturulduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Coinbase'in NFT pazar yerinin bekleme listesine buradan kayıt olabilirsiniz. Coinbase kadar yapılan açıklamalara göre Coinbase NFT platformu ile birlikte NFT satın edinmek, göstermek ve keşfetmek fazla daha basit bir ayla gelecek.

Coinbase NFT platformunun NFT üretmeye ihtimal sağlayacağını da ekleyelim. Coinbase, NFT platformu ile başarı yakalayabilirse şirket için yeni ve potansiyeli yüksek bir gelir kanalı da oluşturmuş olacak.

NFT pazarının her geçen gün büyümeye devam ettiğini de hatırlatalım. Günümüzün en popüler NFT platformları arasında bulunan OpenSea pazar yerinde, yalnızca geçtiğimi ay 2,8 milyar dolarlık NFT işlemi gerçekleştirdi. Andırmak icabında OpenSea, platformunda gerçekleşen her işlemden yüzde 2,5 oranında kurul alıyor.

Coinbase NFT platformunun gerçekleşen işlemlerden ne değin kurul alacağı konusunda ise herhangi bir data bulunmuyor. Coinbase NFT'nin yüzde 2,5'ten daha eksik bir komisyon tercih etmesi kullanıcıların OpenSea'den Coinbase NFT'ye geçiş yapmasını hızlandırabilir.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/13/coinbase-ten-nft-pazar-yeri-coinbase-nft