Son zamanların en çok indirilen uygulamaları arasında yer alan Bundle kullanıcıların haber okuma ve haber takip etmesini farklı deneyimlemelerine imkan sağlayarak yeni bir macera sunuyor. Android ve iOS platformlarına özel uygulamayı indirdikten sonra hangi haber kaynaklarından haber okumak istiyorsanız Bundle üzerinden seçip sadece istediğiniz kaynakların haberlerini takip edebilirsiniz. 

Farklı kategorilerden çok sayıda haber sitesi, dergi ve bloğu bir araya getiren iOS ve Android uyumlu Bundle uygulaması, sadece Türkiye pazarında 100.000'den fazla indirilme sayısına ulaşmayı başardı.
 
Temmuz ayı itibariyle aylık 3 milyon sayfa gösterimini aşan uygulamada, Türk kullanıcıları ayda 2 milyona yakın haber okuyor. Uygulamayı geliştiren Dwarf Planet’in kurucu ve CEO’su Ercan Varol ise konu hakkında şu bilgileri veriyor;

Türkiye'de her gün binlerce kaynaktan, toplam 12.000’den fazla içerik ve haber, Bundle uygulaması sayesinde kullanıcılara sunululuyor ve her kullanıcı günde ortalama 15 haber okuyor. Türkiye'ye verdikleri önceliğin artarak devam edeceğini söyleyen Ercan Varol, uygulamanın ülkemizde amaçladıkları noktaya gelmesinin hemen ardından özellikle gelişmekte olan pazarlar ve stratejik açıdan önemli bir kaç ülkede hızlı büyümeye odaklanacağını açıkladı. 

Bundle'ın Google Play Store'dan veya App Store'dan indirebilirsiniz.