Halo Infinite için yayınlanan bir blog gönderisinde, oyunun çok oyunculu betası ve teknik önizlemesine karşın ayrıntı paylaşılmış olabilir. Geliştirici 343 Industries, betanın başlatılmaya fazla yaşlığını açıklama etti.

343 Industries göre yayınlanan gönderide, betanın başlatılmasına fazla yaklaşıldığını ancak hala aşılması gereken bir takım son engeller olduğunu söyledi. bununla beraber stüdyo, birincil beta testinin önümüzdeki hafta en kısa sürede başlayabileceğini belirtti.

Halo Infinite Discord entegrasyonu ile geliyor

Halo Infinite için canlı yayın yapılacak

Açıklamada, “Resmi Olarak yola çıkmadan önce son adımları başarıyla attığımızdan kesin olmamız gerekiyor. bununla birlikte, ilk bot odaklı önizlememizin önümüzdeki hafta en kısa sürede gerçekleştirebileceğimizi söyleyebiliriz” denildi. öte yandan stüdyo, teknik önizleme başlamadan önce bir naklen yayın yapılacağı açıklandı.

halo-infinite-multiplayer-betasi-icin-tarih-gozuktu

343’e göre, birincil dalga Halo Insider programına kaydolan yüz binlerce birey dahil olacak. İşler iyi giderse de daha artı insan dahil edilecek. Halo Infinite teknik betası için seçilenler, oyunun geliştiricileriyle birlikte oyunun eski bir versiyonunu deneyimleyecek. Bu sebeple oyuncuların bazı sıkıntılarla karşılaşması mümkün bir olanak.

343 keza, Halo Infinite’in fazla oyunculu modu için Live Fire, Bazaar ve Recharge haritalarının yanı sıra silahlar ve daha fazlasını belirten bir dizi ekran görüntüsü ve konsept çizimi yayınladı. Blog gönderisinde ayrıca, teknik önizlemenin deneme amacıyla yeni savaş geçişinin küçültülmüş bir versiyonuna nasıl sahip olacaklarını ve katılan herkese kozmetiklerde tüketmek için bir arz kredi verileceği de aktarıldı.

halo-infinite-multiplayer-betasi-icin-tarih-gozuktu Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/halo-infinite-multiplayer-betasi-icin-tarih-gozuktu