Bilhassa pandemi ile birlikte her geçen gün daha popüler bir alışveriş yöntemi haline gelen e-ticaret kullanımı, tez artarak devam ediyor. Yılın kesin dönemlerinde yapılan indirim kampanyaları ise halihazırda yükselişte olan e-ticaret sektörü için bir roket etkisi yaratıyor.

Her yılın Kasım ayında yer alan 11.11 ve Black Friday günlerinde gerçekleşen indirim günleri, keza ülkemizde hem de bütün dünyada e-ticaret uygulamalarının normalin fazla üstünde kullanıldığı ve indirildiği dönemler oluyor. Bugün edindiğimiz bilgilere tarafından ülkemizin önemli e-ticaret çözümleri aralarında yer alan Hepsiburada, "Efsane Kasım" kampanyasının birincil günü olan 7 Kasım tarihinde 302 bin indirme elde etti.

Paylaşılan bilgilere tarafından Hepsiburada'nın mobil uygulaması Kasım ayında App Store'da 6 gün, Google Play Store'da ise 5 gün her tarafında en fazla indirilen başvuru formu olmayı başardı. Bunlara ek olarak Hepsiburada'nın iOS uygulamasının 9 Kasım tarihinde App Store'da "Günün Uygulaması" olduğunu da ekleyelim. 

Kasım ayı içinde indirim günleri düzenleyen tek e-ticaret platformunun Hepsiburada olmadığını da hatırlatalım. Adeta bütün e-ticaret platformları Kasım ayının öbür günlerinde farklı alanlara yönlendirilmiş indirim günleri düzenliyor.İndirim kampanyalarının en yoğun olacağı günlerin ise 11 ve 28 Kasım günleri olması bekleniyor. Kasım ayındaki e-ticaret ve alışveriş çılgınlığı ile ilgili bütün gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/10/hepsiburada-nin-mobil-uygulamasi-7-kasim-tarihinde-302-bin-indirme-elde-etti