Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, zengin akıllı saat portföyüyle uyarı çekiyor. Garmin, Samsung, Huawei, Amazfit, Armani, Michael Kors, Fossil, Wesse, Fitbit gibi meşhur markaların akıllı saat koleksiyonlarını tüketicilerle buluşturan Saat&Saat; her zevke ve bütçeye hitap ediyor.

En yeni teknolojiler ile spor şıklığı tamamlayan Samsung Galaxy Watch5; estetik tasarımıyla stilinizi tamamlarken, üstün özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırıyor. Günün her saati, hatta geceleri bile sağlık durumu durumunuzu takip ederek BioActive sensörle karoser kompozisyonunuzu ölçüp, sağlık durumu ve zindelik hedefinize ulaşabilirsiniz. Yeni serisiyle dayanıklılığı da ön plana çıkaran Samsung safir kristal ile daha sert ön ekran deneyimi sunuyor. Hareketsizlik uyarısı, kalori takibi, kandaki oksijen seviyesi ve gelişmiş uyku monitörü gibi birçok özelliği bulunan saat, Samsung telefonlarla ahenkli çalışıyor.

Çağdaş teknoloji olağan seramik ile buluşuyor! HUAWEI WATCH GT 3 Pro'nun şık tasarımı, zamansız bir estetik yaratarak bileğinizdeki moda ikonu haline geliyor. Ayırt edici beyaz seramik kasası kusursuz bir doku edinmek için elmas tozu cilalama ile tamamlanmış.  HUAWEI TruSeen™ 5.0+ yürek atış hızı izleme teknolojisi, gelişmiş sinyalleri tutmak için halka şeklinde sekiz fotoelektrik sensör kullanıyor. HUAWEI TruSleep™ 2.0 uyku izleme algoritması, Gerginlik monitörü6, 100+ Alıştırma Modu ile akıllı cihazlarla sorunsuz bir şekilde eşleşir.

Fitwatch, hayatının her dakikasına değer veren, planlı hareket eden, sağlığına uyarı eden, hobi olarak spor yapmayan ve performansını takip edenler kısacası hayatı doymuş doymuş yaşayanlar için özgün bir tercih. Dikdörtgen ve dairesel kadran, hasır bilezik ve silikon kayış seçenekleriyle bambaşka tarzlara hitap eden Fitwatch'ın FXS 2 ve FXS 2S modelleri 20-25 güne kadar umma, 7-10 tatbik süresine sahip. FXR 2 ise 10-12 güne dek umma, 5-7 başvuru süresine sahip. Uyku takibi, adımsayar, kalori ölçme, müzik denetleme, bildirim, hava durumu, tansiyon ölçümü gibi özelliklere sahip Fitwatch, spor takibi özelliği tamamen bambaşka spor dallarında kullanılabiliyor.

Yalın tasarım ve son teknolojiyi birleştiren Amazfit GTS 2 Küçük Sage Green Akıllı Saat, Android 5.0 ve  iOS 10 üzeri işletim sistemini destekliyor. 21 güne kadar batarya ömrüne sahip. Amazfit; çoklu Spor Modu (70 adet Antrenman Modu),   Kalp Atış Hızı, ivme Ölçer, Jiroskop,   Ortam Işığı Sensörü, pusula,  kandaki oksijen, uyku kalitesi, adet döngüsü takibi gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

İnovatif teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran keza şık hem sportif Fossil Connected Gen6 akıllı saatler, Wear OS by Google, Android™'in en son sürümünü çalıştıran telefonlarla ve iOS ile ahenkli çalışıyor. telefonumu bul, hava durumu, adım ölçer, yürek ritmi ölçme, kalori hesaplama, uyku takibi gibi özellikleri yer alan saat, arama ve cevaplama yapılabiliyor.

İkonik tarzı ile zeki teknolojiyi buluşturan Michael Kors Access Gen 6 Bradshaw zeki saat, Bluetooth, Arayan Kimliği, GPS, Müzik Kontrolü, NFC bağlantısı, Bildirimler, Mesaj alma, alarm gibi özellikleriyle uyarı çekiyor.

Doğa ve ekstrem sporların vazgeçilmezi Garmin Fenix 7S Solar zeki saat, solar ile asgari 28 gün çok miktar edilmeden kullanılabiliyor. iPhone® ve Android™ uyumlu saat; GPS, knonometre, jiroskop, pusula, ivmeölçer, termometre, Kasırga Uyarısı İle Barometrik Yön Göstergesi, hedefe kalan uzaklık gibi çoğu özelliği bünyesinde barındırıyor. Garmin Fenix, spor yaparken temponuzu, performans durumunu, yakılan kaloriyi ve hatta laktat sınırınızı bile takip edebiliyor.

Hem stil keza yerinde fiyat skalasıyla öne çıkan Wesse Connect, Android 4.4 ve üzeri, IOS 9.0 ve üzeri ile ahenkli kullanılıyor. 25-30 gün bekleme,  7-15 gün başvuru formu süresi yer alan saat, Türkçe dahil çoğu dili destekliyor. Bluetooth ile müzik kontrolü, telefonu bul, saat, arama bildirimi destekli, custom dials, kronometre, hareket anımsatıcısı, rahatsız etme modu, alarm, resim çekmek için sallama gibi özelliklerinin yanı sıra Yürek atış hızı, uyku takibi, adımsayar , kandaki oksijen doygunluğu sıhhat fonksiyonlarına da sahip.

Günlük aktivite takibi ve son teknoloji mobil peşine düşüp takip uygulamalarıyla akıllı saatten öte zeki bir yardımcı olan Fitbit Versa 3 akıllı saat, spor şık stiliyle dikkat çekiyor. Gelişmiş algılayıcı teknolojisiyle sağlığınızı yakından takip eden Fitbit Versa 3, tek şarjla minimum 6 gün kullanılabiliyor. Bambaşka alıştırma modları bulunan Fitbit, yaptığınız egzersizi otomatik olarak algılayabiliyor. Kadın sağlığı, uyku ve 7/24 yürek atış hızı takibinizi yapıyor. Alexa ve Google Asistan ile uyumlu olan saatin çabuk yanıt özelliği ise yalnızca Android cihazlarda kullanılabiliyor.

Ünlü markaların zeki saat koleksiyonlarına Saat&Saat mağazalarından ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşabilir, online siparişlerinizde süratli teslimat, armağan paketi ve basit iade opsiyonlarından faydalanabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/22/her-tarza-ve-her-butceye-uygun-akilli-saatleri-kesfetme-zamani