Daha sağlıklı bir hayat için bir spor rutini oluşturmak istiyor fakat bir türlü hayata geçiremiyor musunuz? Eğer siz de benim gibi, harekete aşmak için arkadaş veya eğitmen desteğine gereklilik duyuyorsanız, HeyBuddy kullanıcıları arasında yerinizi alabilirsiniz. 

2020 Nisan ayında Alper Yıldız göre kurulan HeyBuddy, kişilerin yakının yer alan bir spor arkadaşına erişmesini sağlıyor. iOS ve Android platformlarında yayınlanan bu mobil tatbik, keza spor yapmak isteyen keza de sosyalleşmek isteyenleri bir araya getiriyor. 

Uygulamaya giriş yaptıktan daha sonra ilgi duyulan sporları seçip, spor konusunda size yöneltilen kısa soruları cevaplıyorsunuz. bu arada uygulamanın, içeri gerçek kişiler elde etmek konusunda alıngan olduğunu söyleyebiliriz, bu bağlamda isim soyad ve telefon numarası bilgileri istendiğini belirtelim. 

Bu aşamanın arkasından haritadan üzerinden kişiselleştirilmiş spor etkinliklerini ve spor arkadaşı arayan kullanıcıları görüntüleyebiliyorsunuz. Harita üstünde yer alan Yakındakiler sekmesi ise yakınınızda bulunan potansiyel spor arkadaşlarını keşfedebiliyorsunuz. 

Yakındakiler ekranında ilk elden soyadları paylaşılmıyor oysa kullanıcıların profiline girdiğinizde isim soyad bilgilerini dobra dobra görebiliyorsunuz. Daha önce hiç tanımadığınız birini "arkadaş" olarak ekleyeceğinizi ve bu kişilerle fiziki ortamda görüşeceğinizi düşünürsek, kişi hakkında daha pozitif data almak süreci kolaylaştırıyor. 

Girişte spor hakkında sorulan sorular, profilinize otomatik olarak ekleniyor. Şu an için profilinize eklenen spor dallarını değiştirmek olası yok. Fakat, profilinize fotoğraf eklemek, hakkında kısmına ilgil alanlarınızı ve hedeflerinizi yazabilmek mümkün.

Son olarak sosyal ağlarınızı da profilinizde sergileyebileceğinizi belirtelim. Hatta "Faaliyet Oluştur" özelliğinden faydalanabilmek için profilinize sosyal ağ eklemeniz koşul. Alper Yıldız, bu kuralı platformdaki kişilerin gerçekliğini gözetmek için oluşturduklarını belirtiyor. bununla birlikte kullanıcılar istek ederse sosyal ağlar üzerinden de mesajlaşabiliyor. gerçi uygulamanın yakın zamanda iOS ve Android uygulamalarında sohbet modülünü aktifleştirdiğini eklemekte üstünlük var. 

Eğitmen sekmesi ise az önce kullanıma sunulmuş değil. Oysa Alper Yıldız kısa süre içinde profesyonel sporcuları ve diyetisyenleri de sisteme dahil etmeyi planladıklarını ifade ediyor. Yıldız, HeyBuddy kullanıcılarının spora ve uzman bilgisine ulaşmasını kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getiriyor. aynı zamanda girişim 2 farklı gelir modeline odaklanıyor. Takım, antreman ve diyetisysen danışmanlıkları ve birebir online danışmanlıklar üzerinden yüzde 25 komisyon almayı planlıyor. 

HeyBuddy'nin son 5 ay içinde 4 bin kullanıcı sayısına ulaştığını belirtelim. Bu süreçte başvuru içinde yaklaşık 2 bin dostluk gerçekleşti. Birçok yeni özellik üstünde çalıştıklarını söyleyen Alper Yıldız, bir yatırım turu başlatacaklarını da belirtiyor.

3 gün önce Product Hunt lansmanı gerçekleştiren HeyBuddy, 200'den fazla Upvote aldı. Girişimin değerlendirmelerini okumak veya ürünü değer biçmek için siz de Product Hunt'ı kullanabilirsiniz. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/03/heybuddy-konum-odakli-spor-arkadasi-ve-egitmen-bulma-uygulamasi