Sızdırılan bilgilere kadar Honor Play 5, Full HD + çözünürlüğü destekleyen 6,53 inç OLED panel ile görücüye çıkacak. Hem cihazın 7,46 mm kalınlığına ve 179 gram ağırlığına sahip olduğu iddia ediliyor.

Dimensity 800U mobil işlemciyle bizi karşılayan telefon; 66W çabuk sorumluluk desteğine sahip 3,800 mAh batarya ile karşımıza çıkacak. Cihazın arka tarafına geçtiğimizde ise Honor’un diğer telefonlarından da alışılmış oluğumuz kamera tasarımı bizi karşılıyor. 64 Megapiksel ana kameraya, 8 Megapiksel ikincil kamera ve bir çift 2 Megapiksel kamera eşlik ediyor.

Honor Play 5’in sızdırılan görseli

Paylaşılan render görüntüsüne baktığımızda ise ekranının; damla su çentiğine sahip olması dikkat çekici ilk detay oluyor. Telefonun arka panelinde dikdörtgen biçiminde bir kamera modülü yer alıyor. Telefonun kenarları düz bir görünüme sahipken; sol kenarında bir SIM kart yuvası ve üst tarafta bir mikrofon bulunuyor.

Ses düğmeleri ise muhtemelen Play 5’in sağ tarafında yer alacak. Hem telefonun bir de ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olacağı iddialar arasında yer alıyor.

Honor Play 5 ‘in beklenen özellikleri

– Ekran: 6.53 inç – Full HD + OLED
– İşlemci: Dimensity 800U
– Arka Kamera: 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ikincil kamera ve bir çift 2 Megapiksel
– Batarya: 3800 mAh
– Diğer özellikleri: Ekran altı parmak izi okuyucu, 66 W seri çok miktar desteği

Fiyatlandırma hakkına herhangi bir açıklama yapılmazken; yakın zamanda tanıtılan ve 1.299 Yuan (yaklaşık 200 $) fiyat etiketine sahip olan Honor Play 5T Youth’tan; daha yüksek fiyatla satışa çıkması mümkün. Ayrıca zeki telefonun Mayıs ayı başlarında Çin’de görücüye çıkacağı iddia ediliyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/honor-play-5in-ozellikleri-belli-oldu
Yorumlar