Mayıs ayında günde 50 milyondan fazla işleme ev sahipliği yapan HotelRunner'ın, Booking.com'un en iyi performans karşılayan iş ortağı olduğunu sizlere aktarmıştık. Her tipten konaklama tesisinin teknolojiye erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan HotelRunner, turizm sektörünün istek ve beklentileri doğrultusunda HotelRunner PMS 'i (Otel Yönetim Sistemi) geliştirdiğini duyurdu. 

HotelRunner PMS, HotelRunner'ın sunduğu tüm ürün ve hizmetlerle birlikte bütünleşik bir şekilde çalışıyor. Keza üçüncü parti uygulamalar ile de tam entegrasyon kuruyor. 

HotelRunner PMS nasıl çalışıyor? 

HotelRunner PMS'in, bir otelcinin günlük operasyonlarından üstteki seviye ihtiyaç ve isteklerine dek tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlandığını söyleyebiliriz. 

Ön bürodan kasa işlemlerine, kat hizmetlerinden davetli ilişkilerine ve raporlamaya dek bütün özellikler her boyuttan konaklama tesisinin satış ve karlılıkları göz önünde bulundurularak özel olarak geliştirildi.

Ürünün, yayına alındıktan sonraki ilk altı aylık dönemde yalnızca seçilmiş meslek ortaklarının ve tesislerin kullanımına sunulduğunu belirtelim. Ayrıntılı Otel Idare Sistemini, şimdi 32 ülkeden HotelRunner bünyesinde bulunan 1.200'ün üstünde tesis kullanıyor.

Kısıtlı bir kitleye ön kullanıma sunulduktan sonradan yoğun istek görebilen HotelRunner PMS, bugünden itibaren Türkiye'den ve tüm dünyadan tesislerin kullanımına açılacak. 

HotelRunner, yeni cins HotelRunner PMS ile konaklama tesislerinin satışlarını ve karlılıklarını artırmayı planlıyor. Şirket, Türkiye genelindeki bayi ağını büyütmeyi ve yıl ardına kadar 50 bin belirtilmiş tesise ulaşmayı hedefliyor.

HotelRunner Konaklama İş Ortakları Direktörü Âlem Coşkuntuncel, HotelRunner mahsul ailesinin yeni üyesi HotelRunner PMS ile ilgili şöyle konuştu:

“Bütün dünyada turizm ve konaklama sektörleri çok önemli bir sınavdan geçiyor. Geçtiğimiz yıl özellikle engebeli bir süreçten geçmemize rağmen HotelRunner olarak hiçbir vakit teknoloji yatırımlarımızdan ve inovasyondan vazgeçmedik. Tesislerimiz ilk kez edinmek üzere tüm meslek ortaklarımıza üstteki seviye teknolojiyle desteklenen kapsayıcı bir çözüm arzetmek için yıllardan beri süren tasarlama sonucunda muhakkak adımlarla ilerliyoruz. İş ortaklarımıza tüm gereksinimlerini tek bir platformda çok uygun ücretlerle sunabilmek en büyük amacımız ve bu doğrultuda önemli bir adım attık. Sıradaki hedefimiz HotelRunner PMS'i öncelikli olarak 41.000'in üzerinde tesisten oluşan ağımıza arzetmek ve kendi tesislerimize ilave bir maliyet getirmeden operasyonel dönüşümlerini bitirmek olacak. HotelRunner PMS bilhassa az önce bir otel yönetim sistemiyle tanışmamış, ufak ve orta ölçekli tesislerin bütün operasyonlarını etkin yönetebilmeleri için çok uygun bir çözüm.”

HotelRunner Teknoloji Direktörü Yiğit Can Bacakoğlu ise HotelRunner'ın yeni ürünü ile ilgili şunları söyledi:

“Turizm sektörüne dair bireysel deneyimlerimizden ve dünyada lider bir turizm teknolojileri şirketi olarak binlerce meslek ortağımızla birlikte edindiğimiz 10 yıllık sektörel deneyimden yola çıkarak HotelRunner PMS'i geliştirdik. Uzun zamandır konaklama meslek ortaklarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını gözlemliyoruz. Bu gözlemler sonucunda, turizm sektöründe eğitim gerektirmeyen, kullanımı kolay, kapsayıcı, kişiselleştirilebilir ve yerinde maliyetli Otel Yönetim Sistemi'ni platformumuza ekledik. Halihazırda sayısız mahsul ve hizmet ile desteklediğimiz platformumuzda bir tesisin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktan gurur duyuyoruz.”

Kurulduğu günden bu yana 10 yıldır, 193 ülkeden 41 binden pozitif tesis, binlerce acente ve meslek ortağıyla çalışan HotelRunner, meslek ortaklarını uygun maliyetlerle üstteki düzey teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor. Şirketin, ürünleri arasına bir yenisini ekleyerek sektör oyuncularının gelirlerini artırmayı hedefleyen tek ve merkezi hizmet noktası olma yolunda ilerlediğini bildirmek mümkün. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/17/hotelrunner-satis-odakli-otel-yonetim-sistemini-tanitti