Huawei, Çarşamba günü yani 19 Mayıs tarihinde düzenleyeceği lansmanı ile bir takım ürünlerini tanıtmayı planlıyor. İşte bu sürpriz Huawei Lansmanı ile FreeBuds 4 kulaklığı da karşımıza çıkacak.

Firmanın yeni kablosuz kulaklığında tasarımı açısından etkin şamata müdahale etme özelliği bulunması beklenmiyor. Kulağa tam oturmayan bu yarım kulak içi tasarım, faal şamata müdahale etme özelliğine imkan tanımıyor. Buna rağmen Huawei FreeBuds 3’te şamata engelleme özelliğini Kirin A1 işlemci ile sunmuştu. Kablosuz kulaklığın yine bu özelliği kullanması bekleniyor.

Huawei FreeBuds 4 tanıtım tarihini açıkladı.

İşlemci tedariğinde ABD ambargosu nedeniyle güçlük yaşayan işyeri tahminlere kadar kulaklıkta Kirin A1 işlemcisine yer verdi. Yine çok düşük bir ihtimal olsa da Kirin A2’nin de kablosuz kulaklık modelinde kullanılma ihtimali var. Ama FreeBuds 4 modelinde hangi işlemcinin kullanılacağı demin emin değil. Kulaklık tahminlere kadar siyah açık havada beyaz, gri ve kırmızı renk seçenekleri ile gelecek.

Philips TAT2205 TWS kablosuz kulaklık inceleme!
Philips TAT2205 TWS kablosuz kulaklık analiz!

Oyun oynarken ya da spor yaparken kablo karmaşasından kurtulmak isteyenler için fiyatı ve özellikleriyle ilgi çeken Philips TAT2250 TWS kulak içi kablosuz kulaklık modelini inceledik.

Huawei, 19 Mayıs lansmanı ile yalnızca kablosuz kulaklık tanıtımı yapmayacak. Akıllı TV, zeki saat ve yeni bir MateBook modelinin de bu lansmanda karşımıza çıkması beklentiler arasında. Tanıtımda zeki saat tarafında, kısa süre önce sızdırılan Huawei Children’s Watch 4X‘ün gelme ihtimali var.

Dizüstü bilgisayar tarafında ise 16 inç ekranlı MateBook 16′un tanıtılma olanak var. Yeniden MateView adında iki monitörün de bu lansmanda tanıtılma ihtimali var.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/huawei-lansmani-freebuds-4-tanitim-tarihi
Yorumlar

Kategori Haberler