Huawei’nin mobil fotoğrafçılığa yeni bir bakış açısı getiren son amiral gemisi P9, Türkiye pazarına girişinin hemen öncesinde, özel fırsatlarla Gittigidiyor’daki yerini aldı. 

Ön Sipariş’e Özel Harman Kardon Fırsatı
Popüler e-ticaret sitesi Gittigidiyor’un Cadde sekmesi altında yer alan Huawei resmi satış sayfasından erişilebilecek olan P9, ön sipariş geçen kullanıcılar için avantajlı seçeneklerle sunuluyor. Huawei P9’u ön sipariş döneminde satın alacak kullanıcılar, sınırlı sayıda sunulan Harman Kardon markalı taşınabilir Bluetooth hoparlöre de sahibi olacak. Harman Kardon’un 550 TL değerindeki taşınabilir hoparlörü, aynı zamanda şarj ünitesi işlevine de sahip.

Huawei P9 sahiplerine sunulan bir diğer avantaj ise VIP Garanti servisi. Huawei VIP Hizmet kapsamındaki P9’un, satış tarihinden itibaren üç ay içerisinde oluşabilecek ekran hasarları, ilk seferinde Huawei garantisi altında olacak ve hasarlı ekran ücretsiz değiştirilecek. Bu opsiyon, tüm Huawei P9 sahipleri için geçerli olacak. (Huawei VIP Hizmet sadece, ürün kutusundan VIP Hizmet kartı çıkan ürünler için geçerlidir.)

Gittigidiyor Huawei mağazasını ziyaret eden kullanıcılar, P9’un yanı sıra, Huawei’nin yakın dönemde Türkye pazarına sunduğu; G8, P8 Lite, GR5 ve Y5C modelleri arasından da seçim yapabilecekler.

Huawei P9, 2.399 TL’lik tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile pazara sunuluyor.