Standart Watch Fit’in gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Elegant sürümü siyah ve beyaz renk seçenekleriyle ülkemize antre yaptı. 999 TL‘den satılan aygıt GPS, uyku takibi, adımsayar, su geçirmezlik ve kalp ritmi ölçme gibi bir dolu özelliğiyle siparişe açıldı.

Huawei Watch Fit Elegant’ı buradan satın alabilirsiniz.

Standart Huawei Watch Fit’e kadar paslanmaz çelik bir gövdeye sahip Elegant sürümü 1,64 inç AMOLED ekran ve dikdörtgen yapısıyla uyarı çekiyor. Çelik çerçeve kullanan bileklik, sıradan zeki bilekliklere premium bir görüntü kazandırırken; ekipman noktasında da farkını ortaya koyuyor.

Huawei Watch Fit Elegant gücünü Kirin A1 işlemciden alıyor. Lite OS adlı işletim sistemini kullanan bileklik, toplamda 96 öbür spor aktivitesi için özel mod sunuyor. 12 gün her tarafında kesintisiz pil sunan cihaz hem 24 saat kalp atışı, kandaki oksijen miktarını ölçme, GPS sensörü, stres izleme gibi özellikler taşıyor. 5 ATM derecesinde suya karşısında direnç belirten zeki bileklik Huawei TruSleep 2.0 teknolojisi ile uykunuzu peşine düşüp takip ediyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/huawei-watch-fit-elegant-turkiyede-satista-iste-fiyati
Yorumlar