İç denetleme için bir takım çalışmasına odaklanan yerli bir teşebbüs olarak karşımıza çıkan AuditNow, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Deniz Demirel ve Hakan Sakallı kadar Ankara Tekmer bünyesinde kurulan AuditNow tarafından aktarılan bilgilere tarafından teşebbüs, Burak Dayıoğlu ve Murat Tora tarafında yatırım aldı.

Burak Dayıoğlu ve Murat Tora'nın AuditNow'a yaptıkları yatırımın parasal detayları ile ilgili bilgiler ise hemen şimdi paylaşılmadı. Temelinde iç yoklama için bir takım çalışması platformu olarak geliştirilen AuditNow, denetimi internet teknolojileri, sanal konferanslar, sohbet odaları ve elektronik kontrol listeleri gibi modern çalışma ortamı bileşenleri ile buluşturarak ayrıca daha neşeli keza de daha verimli bir denetim zemini sağlamayı hedefliyor.

İç denetleme süreçlerinde kontrol eden ve denetlenenleri bir ortak çalışma alanında bir araya getirerek denetimin kalitesini ve verimliliğini arttırırken giderlerini ve toplam süresini azaltmak üzere yola çıkan AuditNow, hazırlıkları süren AuditNow Danışma Kurulu'nu da bilhassa iç kontrol camiasının tecrübeli isimlerinden oluşturacak.

Burak Dayıoğlu ve Murat Tora gibi iki yetkin ve başarılı meslek insanını AuditNow ekibinde görmenin büyük bir kazanım olduğunu dile getiren AuditNow kurucu ortağı ve CEO'su Deniz Demirel, AuditNow ile kontrol alanına yeni bir benzi atmış getireceklerini ve teknolojinin gücünü kullanarak başarılı olacaklarına inandıklarını da paylaştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/25/ic-denetim-icin-ekip-calismasi-platformu-auditnow-yatirim-aldi