İdenfit CEO'su Övünç Bayındır, şu ana kadar AR-GE çalışmalarına 3 milyon dolar harcayan İdenfit'in, marka büyümesine paralel 2021'de yatırım almaya hazırlandığını açıkladı.

İdenfit'in yoğun bir Ar-Ge çalışması sonucu olarak Ocak 2020'de kullanıcının hizmetine sunulduğunu gösteren İdenfit CEO'su Övünç Bayındır, “Idenfit'i canlıya alalı bir sene oldu. Bu süre kapsamında keza alıcı sayısı, hem ciro, hem de takım olarak büyümeye devam ettik.” diyor.

Onur Bayındır, İdenfit için geçtiğimiz yılı şu cümlelerle değerlendiriyor: “Hizmet verdiğimiz süre baştan başa planladığımız hedeflerin çok üzerine çıktık. Pandemi döneminde İK profesyonellerinin çalışanlarını uzak da olsa yönetmesini karşılayan teknoloji tabanlı çözümlerimiz, işletmelerin dijitalleşme kararları ve çabaları ile karşılıklı örtüştü. İşletmelerin problemlerini çözmek ve işlerini kolaylaştırmak şirket hedeflerimizin temel ilkesi haline geldi. Takım olarak sıkı çalışarak layık gören işler ortaya içeri almamak, yükselme yolunda en büyük motivasyonumuz oldu.”

Gelecek kasıt ve çoğalma stratejilerine de değinen Bayındır, “Kısa vadeli hedeflerimiz aralarında alıcı deneyimini en iyi duruma getirmek var. Orta vadede, işletmelerin aradıkları çözümleri en iyi şekilde sunarak Türkiye'de pazar lideri olma konumunu hedefliyoruz. Uzun vadede ise global pazarda 20-25 ülkede açıklanmış ciro hedeflerimiz var ve bu hedeflere varmak istiyoruz.” olarak ekliyor.

“Büyüme ve Markalaşma Yolunda Yeni Yatırımlara Hazırız.”

Bu hedefler ve gelişim doğrultusunda artık yatırım süreçlerine de hazırlanmış olduklarını gösteren Bayındır konuşmasını şöyle sonlandırıyor: “Ar-Ge süreci dahil almak üzere İdenfit'e bugüne dek yaklaşık 3 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. 2020 yılı, yatırımlarımızın sonuçlarını güzel bir şekilde almaya başladığımız bir sene oldu. 2021'de çoğaltma ve markalaşma yolunda yeni yatırımlara ihtiyaç duyduğumuz bir noktaya geldik. Şu aşamada yatırımcılardan gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Hali hazırda 6'sı yerli 4'ü yabancı elde etmek üzere 10 öbür yatırım şirketiyle görüşmelerimiz sürüyor. Süreç sonunda, yılı kapamadan yatırım sürecimizi netleştirme hedefimiz var. Görüşmelerimizi ve süreçlerimizi bu yolda planlıyoruz.”

İdenfit hakkında daha pozitif veri için idenfit.com/tr ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/25/idenfit-2021-yatirim-hedefleri/